AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 31.10.2023

Inter palkitsi kauden parhaitaan - perinteinen Annelin pokaali Tommi Jyrylle

Inter palkitsi kauden parhaitaan - perinteinen Annelin pokaali Tommi Jyrylle

Tommi Jyry pokkasi Annelin pokaalin nimiinsä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin Veikkausliigakauden päättymisen jälkeen jaetaan perinteiseen tapaan Annelin pokaali. Kauden 2023 päätöstilaisuudessa jaettiin lisäksi Interin kannattajaryhmä Ultraboyzin parhaan pelaajan palkinto.

Rouva Anneli Håkansin palkinnolla palkitaan perinteisesti kauden päätteeksi pelaaja, joka on pelannut suurella sinimustalla sydämellä joukkueen eteen. Palkinnon saajan valitsee vuosittain Håkansin perhe. Annelin pokaalin sai kauden 2023 päätteeksi joukkueen kapteeni Tommi Jyry.

Interin Oy:n hallituksen jäsen Julius Håkans jakoi Annelin pokaalin edustusjoukkueen kauden päätöstilaisuudessa viime viikonloppuna.

– Stefan Håkansin sanojen mukaan tämä palkinto ei ole tarkoitettu vain taitavimmalle pelaajalle tai parhaimmalle maalintekijälle. Kyse on joukkuepelaamisesta. Tämän vuoden palkinnon saaja on pelaaja, joka ei ole ainoastaan tehnyt useita maaleja, vaan on myös antanut kaikkensa jokaisessa ottelussa, Julius Håkans taustoitti puheessaan.

– Tommi Jyry, sinun tämän kauden suorituksesi on esimerkki siitä, mitä tämä palkinto todella tarkoittaa. Se ei ole vain yksilösuorituksia, vaan intohimoa, omistautumista ja rakkautta joukkuetta kohtaan. Monet Interin pelaajista olisivat voineet voittaa tämän, mutta Tommi erottui tällä kaudella ainutlaatuisella panoksellaan. Suuri kiitos Tommille ja koko Interin joukkueelle sitoutumisesta, intohimosta ja Inter-sydämestä. Te teette meidät ylpeiksi joka päivä, kiitos, Julius Håkans päätti puheensa.

– On suuri kunnia saada tämä palkinto. Haluan kiittää kaikkia tällä kaudella mukana olleita. Vaikka meillä on ollut ylä- ja alamäkiä, olen varma siitä, että teimme yhdessä loistavia muistoja, Tommi Jyry välitti kiitoksensa.

Interin kannattajaryhmä Ultraboyz äänestää vuosittain joukkueesta kauden parhaan pelaajan. Kaudella 2023 parhaan pelaajan palkinto, eli Ultraboyz-pelaajan pokaali, jaettiin selkein äänin ensimmäisen kautensa Interissä pelanneelle keskikenttäpelaajalle Bismark Ampofolle.

Ampofo kiitteli tilaisuudessa palkinnosta ominaiseen tyyliinsä lyhyesti ja ytimekkäästi:

– Haluan kiittää kaikkia jotka teki tästä mahdollista, kiitos.

Lisää uutisia