AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2023

Arttu Heinonen jatkaa KuPS:ssa – ”Tavoitteet ovat korkealla”

Arttu Heinonen jatkaa KuPS:ssa – ”Tavoitteet ovat korkealla”

Arttu Heinonen nähdään jatkossakin KuPS-paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura on tehnyt uuden jatkosopimuksen tulevia pelikausia varten. KuPS ja keskikenttäpelaaja Arttu Heinonen ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

KuPS-kasvatti palasi kuluvalle kaudelle Kuopioon ja on kirjannut Veikkausliigassa pistetililleen viisi maalia ja yhden maalisyötön. Kausi on ollut Heinosen Veikkausliigauran tehokkain tähän mennessä.

Jatkosopimus kuopiolaiselle on enemmän kuin mieluinen.

- Hyvät tuntemukset tällä hetkellä ja odotan innolla mitä nämä kaksi vuotta tuovat – tavoitteet ovat korkealla. Kuluva kausi oli omalta osaltani vuoristorataa. Alkukausi ei ollut minulle helppo, mutta loppukaudesta kun pääsin tutummalle pelipaikalle, niin alkoi kulkemaan ja tehojakin tuli, kertoo Heinonen KuPS:n verkkosivuilla.

Kauden päätösotteluun Heinosella on selkeä visio.

- Paineet ovat täysin Helsingin Jalkapalloklubilla, me pääsemme pelaamaan paineetta. Niin kauan kuin mahdollisuudet mestaruuteen ovat, niin uskon täysin, että pystymme tekemään sen, tiivistää Heinonen.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta. HJK - KuPS on Ruudun studio-ottelu. Helsingin kamppailua voi seurata suorana myös Ylen kanavilta.

Lisää uutisia