AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 8.10.2023

"Nyt ei heru sympatiaa eikä armoa" - HJK:n Korkeakunnaksella ja VPS:n Nuorelalla mielenkiintoinen tausta yhdessä

"Nyt ei heru sympatiaa eikä armoa" - HJK:n Korkeakunnaksella ja VPS:n Nuorelalla mielenkiintoinen tausta yhdessä

Mies joka ei tunne armoa - ainakaan tänä sunnuntaina. (Kuva: Mira Lönnqvist)

VPS ja HJK pelaavat isoista asioista sunnuntaina ja taustalla on varsin mielenkiintoinen yhtymäkohta joukkueitten päävalmentajien osalta.

Sunnuntain ottelu tulee varmasti olemaan kiehtova. Vastakkain ovat kaksi sarjan ylivoimaisesti kovavireisintä joukkuetta – Toni Korkeakunnaksen ajanjaksolla tappioton (8 voittoa, 1 tasuri) HJK vastaan kauden vaikuttavin ilmiö, 13 tappiottoman ottelun putkessa viilettävä Jussi Nuorelan VPS, joka on tuonut valtavirrasta poikkeavalla pelityylillään erinomaisen mausteen koko Veikkausliigaan.

– VPS on minulle sattumoisin hyvinkin tuttu joukkue. Varsinkin alkukaudesta seurasin heitä työni puolesta hyvin tiiviisti, kun toimin Nuorelan Jussin mentorina UEFA Prossa. Ihan hyvä oppilas näyttäisi olevan, virnistää Korkeakunnas.

Vielä keväällä Palloliiton leivissä päätoimisesti ollut Korkeakunnas antaa Nuorelalle vilpittömän tunnustuksen, mutta toteaa samaan hengenvetoon, että mentori aikoo tosipaikassa olla armoton.

– Jussi piti hienosti päänsä ja jatkoi samalla tavalla kuin keväällä, vaikka silloin tulokset olivat huonompia. Olen iloinen hänen puolestaan, että hän on tiimeineen saanut joukkueen lentoon vaikean alkukauden jälkeen. Ja itsekin olen omalla pelaajaurallani Vepsua edustanut, joten siinäkin mielessä hienoa nähdä, miten he ovat vaikeuksien kautta nousseet tuohon asemaan.

- Sunnuntaina ei kuitenkaan mitään sympatiaa tai armoa heru.

Lisää uutisia