AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 29.9.2023

​"Kannustimme toisiamme viimeiseen rutistukseen" – KTP ammensi voimaa palavereista

​"Kannustimme toisiamme viimeiseen rutistukseen" – KTP ammensi voimaa palavereista

"Dave" uskoo keskustelujen tuoneen lisävoimaa KTP:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP kohtaa perjantaina vieraskentällä AC Oulun ottelussa, joka on kotkalaisille äärimmäisen tärkeä sarjapaikan säilyttämisen kannalta.

Kun KTP oli viime perjantaina hävinnyt kotikentällään Ilvekselle 0-3, päätti joukkueen päävalmentaja Juha Malinen kutsua suojattinsa kapteenin johdolla yhteiseen tapaamiseen ennen seuraavia harjoituksia sunnuntaina.

- Se oli hyvä ja positiivinen palaveri. Esimerkiksi kävimme selkeästi läpi, mitä se merkitsee, jos liigasta putoaa, KTP:n kapteeni David Ramadingaye kertoo.

- Kävimme avoimen keskustelun ensin pelaajien kesken siitä, mitä huolenaiheita, murheita ja stressejä kenelläkin on. Kannustimme toisiamme tähän viimeiseen rutistukseen, että saadaan pisteitä. Sitten kävimme yhdessä valmennuksen ja pelaajien kanssa asioita läpi, ja se teki tosi hyvää joukkueelle, "Dave" sanoi.

Ramadingaye myöntää, että tappioputki ja tiukka sarjatilanne nakertaa takaraivossa, mutta positiivinen henki on pyritty säilyttämään.

- Onhan tässä kaikennäköisiä haasteita ollut, mutta esimerkiksi keskiviikkona vietimme yhteistä aikaa luonnossa hymy huulilla.

- Eipä tässä pitkään aikaan hymyä ole ollutkaan tuloksista johtuen, KTP-kippari jatkoi.

AC Oulu - KTP Raatin stadionilla perjantaina 29.9. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia