AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 26.9.2023

HJK saa Peltolan ja Kanellopoulosin takaisin riviin - "Taas parempi tilanne kuin viimeksi"

HJK saa Peltolan ja Kanellopoulosin takaisin riviin - "Taas parempi tilanne kuin viimeksi"

Matti Peltola on taas täydessä iskussa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK pääsee keskiviikon Metroderbyyn tiiviistä ottelutahdista huolimatta hyvistä lähtökohdista.

Honka-kamppailu päättää Klubin alkusyksyn tiiviin ottelurupeaman, kun ottelu on Klubille kolmas kuuden päivän sisään. Viime torstaina HJK pelasi Konferenssiliigassa kreikkalaista PAOKia vastaan, ja sunnuntaina joukkue kohtasi SJK:n Veikkausliigan vierasottelussa.

– Tämä on ollut tähän mennessä se ahtain rako, johon on tungettu kolme peliä. Sanotaan kuitenkin niin, että en ole ihan niin huolissani kuin tämän kolmen ottelun putken alussa miettiessäni, mitkä voisivat olla näkymät viimeisen ottelun aattona.

- Minulla on luottavainen ja hyvä fiilis, että joukkue on hyvässä iskussa ja saamme riittävästi tuoreita jalkoja kentälle, sanoi HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

SJK-peli tai alkuviikko eivät tuoneet lisämurheita loukkaantumisosastolle, päinvastoin: Matti Peltola ja Georgios Kanellopoulos ovat jälleen täysillä mukana ja keskiviikkona valmennuksen käytettävissä.

– Tässä on tietysti koko kauden ajan vähän tasapainoteltu sen kanssa, ketkä pystyvät pelaamaan ja ovat siltä osin kunnossa, ettei ole isompia riskejä. Koko ajan yritetään miettiä kokonaisuutta sekä pelaajien rasituksia riskien minimoimiseksi. Nyt on taas parempi tilanne kuin viimeksi. Saamme kokoonpanoon tuoreita jalkoja, ja terveitä pelaajia jää myös kokoonpanon ulkopuolelle.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: HJK:n verkkosivut
Lisää uutisia