AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2023

Sunnuntain SJK-HJK on myös SJK:n Perhepeli - paljon ohjelmaa ennen ottelun alkua

Sunnuntain SJK-HJK on myös SJK:n Perhepeli - paljon ohjelmaa ennen ottelun alkua

Junioreille on runsaasti aktiviteetteja tarjolla jo ennen ottelua. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

SJK ja HJK kohtaavat sunnuntaina Veikkausliigan mestaruussarjan ottelussa kello 17.30 OmaSp Stadionilla, ja tuo ottelu on samalla SJK:n Perhepeli.

OmaSp Stadionin etupihan Hetki-Areenalla matsipäivän oheisohjelma on rakennettu lapsia silmällä pitäen ja sunnuntai on hyvä päivä lähteä peliin koko perheen voimin.

Tarjolla on mm. huikean jännittävää aarteen etsintää, pelastuslaitoksen kalustoesittely sekä poniajelua. Mukana tietenkin perinteiseen tapaan myös pomppulinna, kioskien herkut sekä muut tutut aktiviteetit ja palvelut.

SJK-junioreiden vanhemmat saavat liput peliin puoleen hintaan, ja SJK on jakanut Seinäjoen alueen peruskouluihin yli 7100 lippuvoucheria, jotka käyvät tähän otteluun, tai 21.10. pelattavaan SJK – VPS otteluun. Lipuilla pääsee OmaSp Stadionin Itäpäätyyn tai sen reunojen katsomolohkoihin. SJK-juniorit järjestävät myös sunnuntainpeliin marssin, jossa juniorit marssivat yhdessä Alaseinäjoenkadun kautta OmaSp Stadionin pihaan. Marssille voi osallistua kaikki SJK-väki, kannattajat ja perheet.

Palvelut ja portit OmaSp Stadionilla aukeavat sunnuntaina kello 16.00.

SJK - HJK OmaSp Stadionilla sunnuntaina 24.9. kello 17.30. Ottelu on nähtävillä suorana myös Ylen kanavilla. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia