AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2023

"Olisimme ansainneet enemmän" - Joaquin Gómez oli ylpeä SJK:n noususta, mutta pettynyt tappioon

"Olisimme ansainneet enemmän" - Joaquin Gómez oli ylpeä SJK:n noususta, mutta pettynyt tappioon

SJK ja HJK tarjoilivat todellisen trillerin. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

SJK:n komea nousu HJK:ta vastaan sunnuntaina jäi ilman palkintoa vieraiden iskettyä viime hetkillä voittomaalin.

HJK johti OmaSp Stadionilla pelattua ottelua jo maalein 0-2, mutta SJK kampesi takaa tasoihin. Vahva kiri päättyi kuitenkin seinäjokelaisten kannalta ikävästi lisäajan takaiskuosumaan.

– Olen ylpeä joukkueestamme, joka ei luovuttanut. Tulos on suuri pettymys, mutta näytimme, että voimme hallita tapahtumia tämän maan parasta joukkuetta vastaan. Jatkoimme yrittämistä loppuun asti, ja olisimme ansainneet enemmän, kommentoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

SJK:n pelissä oli monia positiivisia piirteitä. Yli vuoden tauon jälkeen liiganurmella nähty Uusitalo päästi kolme maalia, mutta hän teki myös isoja torjunta. Hän esimerkiksi pysäytti Veikkausliigan maalitykki Bojan Radulovicin kaksi kertaa läpiajossa.

– Olemme kaivanneet alakertaan lisää kommunikaatiota, ja uskoimme Markuksen auttavan meitä siinä. Siinä hän onnistui. Lisäksi hän teki pari todella hyvää torjuntaa, Gómez kehui.

SJK on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelustaan vain yhden, mutta suurimman tavoitteen täyttyminen – eli europeleihin pääseminen – on loppuun asti mahdollista, sillä SJK pääsee varmuudella mukaan europudotuspeleihin.

– Yritämme nyt vain palata voittokantaan, ja teemme päivittäin töitä sen eteen. Emme lopeta ennen kuin voitamme, vaikka meillä vastustaakin. Tänäänkin meiltä jäi kaksi selvää rankkaria viheltämättä loppuhetkillä. Ansaitsemme enemmän kunnioitusta, Gómez painotti.

Lisää uutisia