AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2023

"Uskon että voitto vapauttaa tekemistämme" - KuPS:lle tärkeät pisteet Turusta

"Uskon että voitto vapauttaa tekemistämme" - KuPS:lle tärkeät pisteet Turusta

Viime sekuntien osuma riitti KuPS:lle voittoon. (Kuva: Tara Jaakkola)

KuPS haki lauantaina viime hetkien rangaistuspotkumaalilla tärkeän voiton FC Interistä ja on yhä tiukasti mukana mestaruustaistelussa.

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara kertaa ottelun kulkua, joka oli hieman kaksijakoinen.

- Aloitimme ottelun hyvin ja tasapainoisesti. Ainoastaan Interin tilanteenvaihdot tuottivat meille jonkin verran ongelmia. Inter ei kuitenkaan päässyt juurikaan maalipaikoille, kertoo "Honsu" ensimmäisestä jaksosta.

- Toinen jakso alkoi hyvin, mutta menetimme otteen, kun Inter alkoi pelata suoraviivaisemmin. Etäisyydet venyivät turhan pitkiksi. Oneksi "Johnny" antoi meille mahdollisuuden voittaa. Uskomaton kaveri, tiivistää Honkavaara toisen jakson.

Ennakkoon Honsu kertoi, että VPS ottelua käsiteltiin hyvin paljon ja varisinkin virheiden näkökulmasta. Joukkue oli ottanut opikseen viikon "oppitunneista" ja Honsu jakoikin kiitosta pelaajille.

- Olen todella tyytyväinen pelaajien puolesta, sillä he ovat todellakin ansainneet tämän voiton. Viime viikko oli todella haasteellinen ja käsittelimme VPS-tappiota paljon. Olimme tänään ehkä vähän onnekkaitakin, mutta pelaajat jaksoivat uskoa tekemiseemme, sanoo Honkavaara.

Kysymykseen miltä voitto maistui ja miten seuraavat askeleet Mestaruussarjassa jatkuu, oli vastaus hyvinkin simppeli.

- Tärkeä voitto. Uskon, että tämä voitto kantaa vapauttaa tekemistämme, tiivistää Honsu.

Lisää uutisia