AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2023

"Näiden pelien takia tätä lajia pelataan" - Interin Matias Ojala hakee tiukasti voittoa KuPS:sta

"Näiden pelien takia tätä lajia pelataan" - Interin Matias Ojala hakee tiukasti voittoa KuPS:sta

Matias Ojalalla on resepti KuPS:n kaatamiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter Matias Ojala lähtee innoissaan lauantaiseen Mestaruussarjan kotiavaukseen, jossa Veritas Stadionille vieraaksi saapuu KuPS.

Ojala myöntää, että Mestaruussarja, syyskelit, kotikenttä ja kovat panokset on sangen toimiva kombo.

– Näiden pelien takia tätä lajia pelataan. Ei me sen takia olla ammattilaisia, että tullaan aamulla treenaamaan ja sitten lähdetään iltapäivällä pois ja odotetaan taas seuraavia treenejä. Tässä pelissä haluaa menestyä. Pelit on se suola, varsinkin isot sellaiset.

- Taistelemme tosiaan mitaleista ja europaikoista, niin onhan nämä nyt paljon kiimaisempia pelejä kuin jotkut ysi- ja kymppisijojen väännöt. Syksy on jalkapalloilijan parasta aikaa, Ojala julistaa.

Inter on mitalisijojen ja europaikkojen suhteen takaa-ajajan asemassa ja tarvitsee kipeästi pisteitä. Ojala kertoo lauantaille menestysreseptin.

– Meidän täytyy pystyä pallollisena parempaan peliin kuin esimerkiksi Klubia vastaan. Fiksuja ratkaisuja pallon kanssa, ei hätäillä turhia. Sitten kun on paikka mennä eteenpäin vaikka vastahyökkäyksellä, silloin haavoitetaan KuPS:aa. Meillä on erittäin nopea joukkue ja olemme tänä vuonna olleet todella hyviä vastahyökkäyksissä, niin uskon, että niistä pari kertaa rankaistaan.

- Jos lopussa johdetaan, niin sitten vain fiksusti pidetään johto ja kulutetaan kellosta sekunteja pitämällä palloa omilla. Sellainen kypsä, solidi esitys, niin sillä tulee täydet kolme pistettä, Ojala suunnittelee.

FC Inter - KuPS Veritas Stadionlla lauantaina 23.9. kello 14.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia