AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2023

VPS luottavaisena Hongan vieraaksi - "Olemme yllättäneet jo muutaman kerran ja sitä haemme myös nyt"

VPS luottavaisena Hongan vieraaksi - "Olemme yllättäneet jo muutaman kerran ja sitä haemme myös nyt"

VPS hakee 12. perättäistä "yllätystä" Hongan vieraana. (Kuva: Juhani Järvenpää)

VPS jatkaa vieraskiertuettaan Veikkausliigan Mestaruussarjassa, kun vaasalaiset matkaavat perjantaina Espoon Tapiolaan kohtaamaan FC Hongan.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat varsin jännittävät, sillä taulukossa joukkueita erottaa toistaiseksi vain yksi piste.

Viime ottelussaan VPS onnistui lähes täydellisesti pelisuunnitelmassaan, kun kuluvan kauden mestarisuosikkeihin kuuluva KuPS kaatui Kuopiossa lukemin 0-2. Vepsun aggressiivinen puolustaminen aiheutti kotijoukkueelle päänvaivaa, jonka seurauksena keltapaitojen tehokkuus jäi myös ontuvaksi. VPS oli taas omista paikoistaan tehokas, ja ottelun ratkaisijaksi nousi jälleen tuttu mies, Raidan maalitykki Peter Michael kahdella osumallaan.

VPS:n valmentaja Henri Sillanpää oli yhdessä Raidan valmennustiimin kanssa tyytyväinen joukkueen suorituksiin viime kierroksella.

- Isossa kuvassa onnistuimme pelisuunnitelmassamme. Olimme kurinalaisia ja teimme sitoutuneesti töitä kentällä. Tietenkin näimme myös hienoja onnistumisia hyökkäyspäässä Peterin kahdella maalilla. Onnistuimme hyvin.

Sillanpää odottaa perjantailta viihdyttävää sekä jännittävää ottelua. Panokset ovat Mestaruussarjassa valtavat, joten jokainen peli on omalla tavallaan "finaalinomainen". Sillanpään mukaan Vepsun on oltava perjantaina jälleen parhaimmillaan, sekä vitsailee Raidan "yllättävästä" voitokkaasta jaksosta.

- Nyt kun pelaamme Mestaruussarjaa, meidän on onnistuttava samalla tavalla pelisuunnitelmassamme mitä ensimmäisellä kierroksella KuPS:aa vastaan. Meidän on oltava parhaimmillamme, ja lähdemme jälleen "yllättämään" seuraavaan peliimme. Olemme tässä ns. yllättäneet jo muutamankin kerran, joten sitä lähdemme hakemaan taas perjantaina.

- Menemme peli kerrallaan, ja lyömme aina kaiken likoon. Honka on pisteen päässä meistä, ja nyt kun pelaamme mitaleista, se varmasti näkyy molempien joukkueiden pelaamisessa. Kentällä ei anneta periksi, ja toivon, että näemme perjantaina viihdyttävän jalkapallo-ottelun. Toivotaan, että yleisöä saapuu myös paljon paikalle, Sillanpää toteaa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia