AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2023

"Tuntuu ja maistuu erittäin hyvältä" - FC Lahti nousi jo haastajasarjan kakkoseksi

"Tuntuu ja maistuu erittäin hyvältä" - FC Lahti nousi jo haastajasarjan kakkoseksi

Toni Lindberg on luotsannut Kuhnurit voittoputkeen. (Kuva: FC Lahti)

FC Lahden paikka Veikkausliigassa kaudella 2024 alkaa olla sinettiä vaille varma perjantaina AC Oulusta napatun 2-1-voiton myötä.

Ottelun jälkeen pelkkiä voittoja Lahden peräsimessä saalistanut päävalmentaja Toni Lindberg iloitsi voitosta. Hän alleviivasi, että ilo näkyi tänään pelaajien ja yleisön kasvoilta. Lindberg ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen lahtelaisten ensimmäiseen jaksoon.

– Tuntuu ja maistuu erittäin hyvältä. Ilo näkyi ottelun jälkeen pelaajista ja katsojista. Nämä ovat tällaisia syksyn pelejä. Ensimmäisellä jaksolla olimme pienissä vaikeuksissa, mutta selvisimme. Muutimme ja teroitimme tauolla muutamia juttuja ja toisella jaksolla saimme puolustettua ja luotua tiloja. Lopussa tuli painetta, kun oululaisilla ei ollut tappioasemassa mitään hävittävää ja usein pelit menevät tuollaiseksi.

- He pystyivät kaventamaan, mutta kestimme. Avainasemassa olivat ykkös- ja kakkospallot. Olen voittoon todella tyytyväinen. Pääsimme taas eteenpäin ja tämä oli hyvä jatkumo kahdelle edelliselle ottelulle, Lindberg summasi.

FC Lahti nousi Haastajasarjan toiseksi. Eroa johtavaan AC Ouluun on kuusi pistettä. Taaksepäin lahtelaisten ei putoamistaistelua ajatellen juuri tarvitse enää vilkuilla.

Lisää uutisia