AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2023

"Saimme tästä meidän näköisemme pelin" - Jussi Nuorelalta täysi tunnustus VPS-pelaajille

"Saimme tästä meidän näköisemme pelin" - Jussi Nuorelalta täysi tunnustus VPS-pelaajille

Jussi Nuorela on saanut VPS:n hurjaan liitoon. (Kuva: Juhani Järvenpää)

VPS jatkoi ilmiömäistä virettään, kun vaasalaiset hakivat täydet pisteet Espoosta nollaten kotijoukkue FC Hongan lukemin 0-3.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela näki Raidan onnistuneen omassa pelissään paremmin kuin kotijoukkue, jonka seurauksena ottelu myös päättyi vierasjoukkueen voittoon.

- Pelasimme jälleen hyvän matsin, ja saimme tästä meidän näköisemme pelin. Silloin se mielestäni tarkoittaa sitä, että kykenimme pelaamaan omaa peliämme paremmin kuin Honka heidän omaansa. Ei se siltikään helppoa ollut.

- Pelaajat toteuttavat asioita tällä hetkellä sen verran laadukkaasti, ja kaikki myös tekevät kentällä järjettömän määrän töitä. Silloin, kun pystymme pelaamaan näin, peli on vaikeaa meitä vastaan. Tiesimme, kuinka laadukkaasti Honka pelaa pallollisena, ja kuitenkin kykenimme prässäämään heitä hyvin, Nuorela tuumaa.

Nuorela oli jälleen tietysti tyytyväinen joukkueen suoritukseen, ja näkee pelin kokonaisuuden olleen onnistunut.

- Olen tyytyväinen kokonaisuuteen. Meitä vastaan on ollut jo jonkin aikaa vaikea tehdä maaleja, ja silloin kun nolla pysyy, se antaa aina isot edellytykset voittaa pelejä. Puolustamme tällä hetkellä todella hyvin. Boksiimme on vaikea päästä, ja siellä myös pelaamme uhrautuvasti.

- Hyökkäämme myös koko ajan vaarallisesti. Mielestäni peli meni ihan oikein, jos katsomme pelin vaarallisia paikkoja. Hyökkäyspelimme on parhaillaan tarpeeksi monipuolista, Nuorela toteaa.

Lisää uutisia