AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 20.9.2023

"Suhtaudumme peliin niin kuin se olisi finaali" - KTP:lla edessä huipputärkeä Ilves-ottelu

"Suhtaudumme peliin niin kuin se olisi finaali" - KTP:lla edessä huipputärkeä Ilves-ottelu

Mika on löytänyt jälleen maalijyvän. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP jatkaa taisteluaan sarjapaikkansa puolesta Veikkausliigassa Arto Tolsa -areenalla perjantaina ottelussa, joka on vihreävalkoisten tähänastisen kauden tärkein.

KTP:n vieraaksi saapuva Ilves on kerännyt 23 ottelusta 21 pistettä ja on vain yhden pisteen marginaalilla raitapaitojen yläpuolella karsintaviivan päällä.

Neljä peräkkäistä 1-2-tappiota kärsinyt KTP on pelannut päävalmentaja Juha Malisen alaisuudessa kolme ottelua, joissa espanjalaiskärki Miguel Angel Jungo Martinez eli tuttavallisemmin Mika on onnistunut maalaamaan kolme osumaa maali per peli -tahdilla.

Mika aloitti liigakautensa tekemällä viidessä pelissä kolme maalia (IFK Mariehamn, Haka ja HJK), minkä jälkeen kuusi seuraavaa ottelua menivät maaleitta, kunnes hän teloi nilkkansa joutuen sivuun neljästä pelistä.

Heinä-elokuun vaihteessa kentille palanneen Mikan 10 peliä kestänyt maaliton putki pamahti poikki vajaa kuukausi sitten Vaasassa Malisen debyyttiottelussa KTP:n käskijänä.

- Ei siinä hyvän vireen löytymisessä mitään salaisuutta ole. Nyt minä saan sellaisia maalintekopaikkoja, jollaisia en vain aiemmin saanut, 30-vuotias Mika sanoo.

Viime kaudella Mika osui 17 pelissä 15 kertaa, kun KTP raivasi tiensä Ykkösestä Veikkausliigaan. Tällä kaudella maaleja on tullut 18 pääsarjapelissä kuusi.

- En ole koskaan tyytyväinen maalimäärääni, sillä haluan koko ajan tehdä niitä enemmän.

MIllainen ilmapiiri joukkueessa on ennen tärkeää Ilves-peliä?

- Suhtaudumme peliin niin kuin se olisi finaali. Tavoitteemme on aina antaa parastamme ja taistella jokaisen puolesta joka päivä.

Millaisia terveisiä lähetät KTP:n kannattajille?

- Luottakaa meihin. Annamme kaikkemme, että säilymme Veikkausliigassa, Mika päättää.

KTP - Ilves Arto Tolsa Areenalla perjantaina 22.9. kello 18.00.

Lisää uutisia