AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 16.9.2023

KTP-luotsi Malinen manasi takaiskumaaleja - "Ei voi olla tyytyväinen meidän peliimme"

KTP-luotsi Malinen manasi takaiskumaaleja - "Ei voi olla tyytyväinen meidän peliimme"

Juha Malinen oli tyytymätön KTP:n esitykseen Lahdessa. (Kuva: Mikko Mäkelä)

KTP:n vierailu Lahden Stadionilla Haastajasarjan avauksessa perjantaina ei tuonut lisäystä pistepussiin loppunumeroiden oltua 2-1.

Neljännen kerran peräkkäin Veikkausliigassa samoin luvuin hävinnyt KTP sai peliin hyvän lähdön, kun Mika ampui pallon kotijoukkueen verkkoon komealla kaukolaukauksella 17 minuutin pelin jälkeen.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin tulostaululla loistivat kuitenkin jo loppulukemat.

- Ei voi olla tyytyväinen meidän peliimme. Olen tyytymätön tulokseen ja muutamiin asioihin, mitä matkan varrella tapahtui, KTP:n päävalmentaja Juha Malinen sanoi.

- Olemme saaneet hyökkäyksen sellaiseen kuntoon, että pystymme olemaan vaarallisia, mutta silloin, kun me tehdään maali, niin seuraavat viisi minuuttia pitää pelata siten, että vastustaja ei saa edes mahdollisuutta. On olemassa sellainen kultainen viiden minuutin sääntö.

Malinen manasi ennen kaikkea FC Lahden tasoitusta, joka syntyi helpohkon pallonmenetyksen jälkeen.

- Täällä on näitä mahtavia kukkuloita, että pallot vain sinne kukkuloille, jos ei mitään muuta. Tilanne pitää pystyä rauhoittamaan. Muutama menetys harmittaa. Tuo 1-1-maali oli kruunu, mitä ei olisi pitänyt tapahtua,

- Se maalinjälkeinen ajanjakso ei ollut ihan niitä, joista kirjoja kirjoitetaan, Malinen harmitteli.

KTP:ltä puuttuivat kokoonpanosta pelikiellossa ollut Willian Pozo, flunssainen Gabriel Sandberg sekä loukkaantuneet Johannes Laaksonen ja Miska Rautiola.

- Kokeneen osaston fyysiset ja vastuuta kantaneet pelaajat ovat aika vähissä. Varsinkin nyt tähän peliin Sandbergia olisi kaivattu kovasti, hän on yksi liigan parhaista rouhijoista tilastojen mukaan.

Kun Ilves nousi Valkeakoskella Hakan vieraana kahdella viime minuuttien maaleillaan tasoihin, on KTP:llä nyt pisteen matka karsintaviivan yläpuolella olevaan tamperelaisjoukkueeseen, jonka se kohtaa ensi perjantaina Arto Tolsa-areenalla.

- Meidän pitää jatkaa tällä tietyllä tiellä ja olla viikon päästä valmiimpia. Omaa pallollista peliä pitää pelata paremmin, Malinen päätti.

Lisää uutisia