AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 15.9.2023

"Kaksi voittoa putkeen tuntuu hyvältä" - FC Lahti nappasi äärimmäisen tärkeät pisteet

"Kaksi voittoa putkeen tuntuu hyvältä" - FC Lahti nappasi äärimmäisen tärkeät pisteet

Mikko Kuningas nautti voittomaalin näkemisestä aitiopaikalta. (Kuva: Lauri Ilola)

FC Lahti otti harppauksen kohti suoraa säilymistä kaatamalla perjantaina KTP:n niukasti maalein 2-1.

FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg oli tyytyväinen tulokseen. Lindberg korosti hyvää valmistautumista yhdeksi voitonavaimeksi. Hänen mukaansa Lahti kesti kotkalaisten rynnistyksen ja sai lopulta ottelun hallintaan.

– Olen tyytyväinen tulokseen. Tiesimme, että KTP tulee alussa vahvasti, mutta onneksi saimme ottelun hallintaamme. Myös toisella jaksolla KTP:llä oli painostusjakso, mutta selvisimme siitä. Muutimme vähän muotoa ja saimme vaihdosta tuoreita jalkoja sisään.

- Pystyimme esittämään taas sitä peli-ilmettä, josta puhuimme viikolla. Ensi perjantaina uudestaan ja maanantaina kohti uutta harjoitusviikkoa, Lindberg summasi.

Ottelun jälkeen täyden ottelun keskikentällä raatanut Mikko Kuningas oli myös tyytyväinen voittoon. Hän harmitteli, että Lahti antoi halvan maalin vastustajalle. Kuningas kuitenkin iloitsi suuresti joukkueen taistelusta, joka toi täyden pistepotin.

– Kaksi voittoa putkeen tuntuu hyvältä. Ihmettelen vain, miksi emme aloittaneet tätä aikaisemmin. Valmistauduimme otteluun hyvin, mutta päästimme vastustajan johtoon. Ottelu oli tasaista vääntöä ja joukkuevastasi siihen hyvin. KTP loi painetta lopussa, mutta pelasimme uhrautuvasti. Tämän ammatin etu on myös se, että pääsee katsomaan komeita maaleja erittäin läheltä, Kuningas kommentoi Matheus Alvesin voittomaaliksi jäänyttä osumaa.

Lisää uutisia