AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2023

Mestaruussarja käyntiin OmaSp Stadionilla lauantaina - ​SJK jakoi lippuja Seinäjoen alueen peruskouluihin

Mestaruussarja käyntiin OmaSp Stadionilla lauantaina - ​SJK jakoi lippuja Seinäjoen alueen peruskouluihin

Kuva: SJK

Tulevan viikonlopun lauantai 16.9. on todellinen juhlapäivä SJK:n joukkueille, sillä kaikki neljä joukkuetta pelaa silloin.

SJK on myös jakanut Seinäjoen alueen peruskouluille kaikkiaan yli 7000 lippua tuleviin Veikkausliigan mestaruussarjan otteluihin, joilla koululaiset pääsevät haluamaansa mestaruussarjan otteluun, OmaSp Stadionin Itäpäätyyn ja sen reunalohkoihin.

Veikkausliigan mestaruussarja alkaa lauantaina OmaSp Stadionilla SJK – FC Honka ottelulla klo 17:00, ja SJK Akatemia aloittaa oman Ykkösen ylemmän loppusarjan MP – SJK Akatemia matsilla klo 14:00. Akatemian ottelu näkyy suorana OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa Veikkausliigaottelun lipuilla ja kausikorteilla.

Lisää uutisia