AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2023

FC Hakan Mastokangas nauttii pelaamisesta - "Fiilis on korkealla"

FC Hakan Mastokangas nauttii pelaamisesta - "Fiilis on korkealla"

Elias Mastokangas on päässyt Hakassa hyvään vireeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kesällä FC Hakaan siirtynyt Elias Mastokangas valittiin Veikkausliigan elokuun tähdistöjoukkueeseen. Mastokangas onkin tyytyväinen niin joukkueen kuin omiin viimeaikaisiin esityksiin.

Mastokangas siirtyi Hakaan FC Interistä kesän siirtoikkunan aikana. Mastokangas on heti noussut joukkueessa isoon rooliin ja viimeisteli Hakalle elokuussa kolme maalia.

- Heinäkuu oli vielä vähän hakemista, mutta sitten Ilvestä vastaan tuli se ensimmäinen maali ja voitto, niin se toi paljon itseluottamusta sekä itselleni että joukkueelle. Olemme lisäksi pelanneet joukkueena hyvin, niin siinä tulee sitten onnistumisia itsellenikin. On ollut kiva pelata, Mastokangas toteaa Hakan sivuilla.

Mastokankaan esityksistä huokuu tällä hetkellä peli-ilo. Interissä alkukaudesta vähälle vastuulle jäänyt hyökkäyspään taituri jaksaa painaa töitä laajalla säteellä koko ottelun ja tekemisestä paistaa vahva työmoraali.

- Ehkä se on lähtöisin siitä, ettei alkukaudella tullut paljon pelattua, niin oli ihan kauheasti nälkää päästä pelaamaan. Sitten kun on tullut peliaikaa ja onnistumisia, niin fiilis on totta kai korkealla, ja kun joukkueena on mennyt hyvin, niin sitä nauttii joka hetkestä. Tässä on hyviä jätkiä ympärillä, jotka tekevät minulle töitä ja se puskee myös minua tekemään töitä heidän eteensä.

FC Haka - Ilves Tehtaan kentällä perjantaina 15.9. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia