AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 4.9.2023

"Ei me oikein selvitty kovasta mittarista" - Juha Malinen ei selitellyt KTP:n tappiota

"Ei me oikein selvitty kovasta mittarista" - Juha Malinen ei selitellyt KTP:n tappiota

honka väänsi voiton Kotkassa. (Kuva: Mikko Mäkelä)

KTP taipui sunnuntaina johtoasemasta 1-2-tappioon FC Hongalle ja putosi sarjataulukossa karsijan paikalle.

KTP aloitti ottelun vauhdilla ja siirtyi myös johtoon Mikan osumalla.

- 20 minuuttia pelasimme sillä tavalla, mitä ollaan harjoiteltu. Se aiheutti sen, että Honka ei päässyt pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Saimme erikoistilanteita ja hässäköitä maalille. Sellaisestahan se maalikin loppujen lopuksi aiheutui, KTP:n päävalmentaja Juha Malinen sanoi.

Peli tasoittui tämän jälkeen ja 1-0-tilanteessa edettiin toisen jakson alkupuolelle, kunnes Honka iski rangaistuspotkusta tasoituksen.

- Tämä oli toinen peli peräkkäin, kun me annetaan rangaistuspotku aivan liian helpon virheen ansiosta, Malinen harmitteli.

Lopullinen niitti tuli sitten 20 minuuttia ennen päätösvihellystä komean kuvion jälkeen. Voitto oli Hongalle jo viides peräkkäinen.

- Pitää muistaa, että Honka on tällä hetkellä suomalainen huippujoukkue. Me jouduttiin aika kovaan mittariin, eikä me siitä oikein selvitty, Malinen myönsi.

KTP jatkaa taisteluaan sarjapaikkansa puolesta maaottelutauon jälkeen.

- Perusjuttu on se, että pelaajat antavat kaikkensa. Joukkue taistelee hyvin ja on taistellut aikaisemminkin kauden aikana, mitä olen nähnyt. Nytkin näki, että joukkue antaa tällä hetkellä kaikkensa kentällä.

- Nyt meidän tehtävämme on se, että saataisiin kaikki paras irti tuosta joukkueesta. Olemme löytäneet sen ajatuksen, millä pelataan. Sitä kun me toteutetaan, niin menee aika mukavasti, mutta se, miten jotkut pelaajat pystyvät hoitamaan roolinsa, vaatii toistoja ja kovasti. Yritetään myös kokeilla muitakin vaihtoehtoja ja yrittää löytää pelaajille se paras mahdollinen pelipaikka, missä hän on paras oma itsensä, KTP-käskijä jutteli.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia