AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 1.9.2023

"Tuntuu oikealta askeleelta" - VPS:n Antonio Almen loppukaudeksi lainalle VIFK-paitaan

"Tuntuu oikealta askeleelta" - VPS:n Antonio Almen loppukaudeksi lainalle VIFK-paitaan

Antonio Almen hakee lisää vastuuta VIFK:ssa.

VPS:n 19-vuotias keskikenttäpelaaja Antonio Almen siirtyy loppukaudeksi lainalle Vasa IFK:n riveihin vahvistamaan joukkueen hyökkäystä Miesten Kakkoseen.

Almen on esiintynyt kuluvalla kaudella isossa roolissa VPS Akatemian joukkueessa tehden seitsemässä ottelussa seitsemän maalia avauksen pelaajana. Almen on nähty tällä kaudella myös VPS:n miesten edustusjoukkueen paidassa mm. Suomen Cupin ottelussa Tervareita vastaan, sekä kahdessa Liigacupin ottelussa.

Almen siirtyy VIFKiin hyvin mielin ja täynnä itseluottamusta. Miesten Kakkosen kilpailukykyisillä otteluilla oli Almenin mukaan suuri painoarvo lainasiirron toteutumisessa.

- Tuntuu todella hyvältä päästä lainalle VIFKiin, ja toivottavasti saan kovia pelejä alleni loppukaudelle.

- Tässä vaiheessa uraani tämä askel tuntuu oikealta, koska tarvitsen paljon kilpailukykyisiä pelejä. Toivottavasti saan myös isoa vastuuta VIFKissä. Toivon samalla pystyväni auttamaan joukkuetta savuttamaan asetettuja yhteisiä tavoitteita, Almen kertoo.

Määrätietoinen Almen on asettanut itselleen myös kunnianhimoisen tavoitteen loppukaudeksi. Nuori keskikentän taituri pyrkii loppukaudella kehittymään jatkuvasti keräämällä kokemusta kovatasoisista peleistä.

- Henkilökohtainen tavoitteeni loppukaudelle on olla tärkeä pelaaja joukkueelle, ja sitä kautta auttaa joukkuetta parhaani mukaan omilla ominaisuuksillani. Koen, että urani sekä kehitykseni kannalta loppukaudella Kakkosen pelaaminen on parempi vaihtoehto kuin Kolmosessa pelaaminen, Almen toteaa.

Lisää uutisia