AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 31.8.2023

​Kevin Kouassivi-Benissanille ensimmäinen Huuhkajakutsu - "Hän on ansainnut paikkansa"

​Kevin Kouassivi-Benissanille ensimmäinen Huuhkajakutsu - "Hän on ansainnut paikkansa"

"KKB" on pelannut vahvan kesän HJK:ssa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Keskiviikkona julkaistun Huuhkajien syyskuun EM-karsintaryhmän ainoa kokonaan uusi nimi on HJK:n Kevin Kouassivi-Benissan.

24-vuotias "KKB" on tehnyt tällä kaudella kevään loukkaantumisensa jälkeen vahvan murtautumisen HJK:n pelaavaan kokoonpanoon ja nyt edessä on jälleen uusi sulka hattuun.

- On äärimmäisen hyvät fiilikset valinnasta Huuhkajiin. Tämä on ollut unelma pienestä pojasta saakka. Ei voisi olla iloisempi ja ylpeämpi, Koussivi-Benissan purki tuntojaan Huuhkajien tiedotustilaisuudessa.

Päävalmentaja Markku Kanervalla oli jämäkät perustelut Kouassivi-Benissanin valinnalle.

- Kevin valittiin mukaan yksinkertaisesti sen takia, että hän on pelannut hyvin ja ansainnut paikkansa. Kevin on osoittanut osaamistaan europeleissä ja Veikkausliigassa.

- Hän ei ole vielä valmis pelaaja, mutta toivottavasti voimme auttaa häntä osaltamme eteenpäin, Kanerva sanoi ja viittasi siihen, että Huuhkajiin on aiemminkin nostettu pelaajia, joiden rooli nähdään suurempana tulevaisuudessa.

Ennen ensimmäistä Huuhkajakomennustaan Kouassivi-Benissanilla on edessä kuitenkin tiukka loppuviikko HJK:n kanssa. Joukkue metsästää UEFA:n Konferenssiliigan lohkovaiheen paikkaa torstaina FC Farulia vastaan ja sunnuntaina edessä on Veikkausliigan runkosarjan ykkössijan ratkaiseva kärkikamppailu KuPS:aa vastaan.

Lisää uutisia