AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 27.8.2023

​"Viimeiset viisi peliä ratkaisevat" – KuPS-luotsi Honkavaara näki parantamisen varaa

​"Viimeiset viisi peliä ratkaisevat" – KuPS-luotsi Honkavaara näki parantamisen varaa

KuPS joutui tyytymään pistejakoon Hakan vieraana. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS joutui ainakin hetkeksi luopumaan sarjataulukon kärkipaikasta jäätyään 2-2-tasapeliin sunnuntaina FC Hakan vieraana.

KuPS oli ottelussa jo kahden maalin tappioasemassa, mutta kampesi itsensä 2-2-pistejakoon. Päävalmentaja Jani Honkavaara ei kovin tyytyväinen esitykseen ollut.

- Päästettiin huonot maalit ja muutenkin oli vähän epämääräisyyttä pelaamisessamme. Harmitti kokonaisuus tänään, saatiin sitä vähän kontrolliin toisella jaksolla ja peli näytti enemmän siltä kuin olisi pitänyt näyttää alusta asti.

- Ajattelin, että 2-2:n jälkeen tämä vielä kääntyy meille, mutta pisteen kanssa nyt kotiin lähdetään. Paljon jäi parannettavaa ensi viikkoon, "Honsu" sanoi.

Alla oli Honkavaaran mukaan hyvä harjoitusviikko – kenties liiankin hyvä.

- Tuntuu, että kun on hankalampi viikko harjoituskentällä, niin peliesitys on parempi kuin tällaisen hyvän viikon jälkeen. Otetaan nyt kuitenkin piste vastaan.

Edessä KuPS:lla on runkosarjassa vielä kärkikamppailu HJK:ta vastaan. Sitä ei Honkavaaran mukaan ole vielä isommin mietitty yksittäisenä otteluna.

- Iso tavoite joukkueen kanssa on, että ollaan runkosarjan päättyessä mahdollisimman hyvissä asemissa. Viimeiset viisi peliä sitten ratkaisevat. Parhaimmillamme olemme tosi hyviä, mutta sitten tulee näitä vaikeampia peliä. Runkosarjan loppua kohti mennään ja Mestaruussarjan pelit ovat hienoja pelejä.

Lähde: KuPS TV
Lisää uutisia