AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2023

"Hyvin ovat päässeet porukkaan" - Interin Iiro Järvinen kehuu kesän vahvistuksia

"Hyvin ovat päässeet porukkaan" - Interin Iiro Järvinen kehuu kesän vahvistuksia

Iiro Järvinen näkee Interin hankinnat selkeinä vahvistuksina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter isännöi lauantaina FC Lahtea ottelussa, jossa on jaossa kummallekin joukkueelle erittäin tärkeät pisteet.

Interille kyseessä on kamppailu paikasta kuuden parhaan joukossa ja pääsystä Mestaruussarjaan. Alla on kaksi tappiota, joten suunta on nyt käännettävä ylöspäin, mikäli sinimustat mielivät tavoitteeseensa päästä.

Edellytyksiä pitäisi materiaalin puolesta olla, sillä Interin vahvuuteen liittyi kesän siirtoikkunassa neljä uutta pelaajaa, kun Nikko Boxall, David Agbo, Axel Kouame ja Boubou Diallo liittyivät ryhmään sinimustaan. Iiro Järvisen mukaan he ovat myös saaneet joukkueen juonista kiinni.

– Ovat kyllä päässeet minun mielestäni mukaan hyvin porukkaan. Treeneissä he ovat näyttäneet, että tuovat jokainen jotain lisää omalla tavallaan tähän joukkueeseen. Omia talentteja heillä ja ainakin mun silmään näyttänyt tosi positiiviselta, monipuolinen pelimies kehuu.

Inter viettää lauantaina myös seurapäivää. Järvinen sai kertoa, mikä hänen mielestä on parasta Stefan Håkansin perustamassa seurassa.

– Yhtä asiaa on vaikea sanoa, mutta tällainen kokonaisuus on ihan huikeata. Kaikki olosuhteet, stadion, treeniolosuhteet, ruokailu, fanit ja uusi kenttä tekevät kokonaisuudessaan tästä huippuseuran, Järvinen arvostaa.

FC Inter - FC Lahti Veritas Stadionilla lauantaina 26.8. kello 15.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia