AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 23.8.2023

Podcast-vieras Niklas Jokelainen hakee Ilveksestä revanssia Suomen Cupissa

Podcast-vieras Niklas Jokelainen hakee Ilveksestä revanssia Suomen Cupissa

Niklas Jokelainen vierailee Suplan Veikkausliiga-podcastissa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun Niklas Jokelainen vierailee uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa. Jokelainen ennakoi podcastissa myös keskiviikon Suomen Cupin välierää Ilvestä vastaan.

AC Oulu matkaa keskiviikkona Ilveksen vieraaksi Suomen Cupin välierään. Joukkueet toisensa Veikkausliigassa lauantaina, jolloin Ilves kävi Oulussa ryöstöretkellä 3-0-voitolla.

- Ensinnäkin se oli meiltä heikko ottelu, että Ilves rokotti omista virheistä ainakin kaksi kertaa, kun menetimme pallon huonoilla alueilla ja he sitten rankaisivat niistä. Toisaalta meillä oli ottelussa isompi maaliodottama kuin heillä.

- Oli siinä paikkoja etenkin ekalla puoliajalla ja toisella käytiin kahdesti tolpassa. Oli siinä paikkoja tehdä maaleja ja muuttaa ottelun kuvaa. Monesti maalit muuttavat kuvaa ja he saivat hyvää flowta. Viimeksi Ilves taisi olla voittanut ottelun joskus toukokuussa. Varmaan heille aika iso helpotus ja kyllä se varmaan näkyi heidän itseluottamuksessa, mutta toisaalta sitä on purettu normaalisti ja käyty läpi. Toki tässä on niin nopeasti seuraava peli, ettei tässä voi hirveän kauan aikaa synkistellä oikeastaan, Jokelainen käy joukkueiden edelliskohtaamista läpi.

Kun joukkueiden edelliskohtaamisesta on vain muutama viikko, niin joukkueet ovat toisilleen tuoreessa muistissa. Jokelaisen mukaan joukkue ammentaa oppia viikonlopun tappiosta cup-välierään.

- Ainakin on selvää varmasti molemmille, että minkälaisia pelaajia siellä kentällä on ja miten kumpikin haluaa pelata. Totta kai muutoksia voi tulla molemmilta, se ei ole mahdottomuus, mutta tuossa on selvää materiaalia, mitä meidän pitää tehdä paremmin ja oikeastaan kaikilla osa-alueilla olla hitusen parempia, että pystytään siitä ottelusta nappaamaan voitto.

Uusin Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä. Lähetyksessä vierailee myös selostajalegenda Tapio Suominen, joka käy omaa selostajauraansa sekä Veikkausliigan asetelmia.

Suomen Cupin välierä Ilves-AC Oulu Ratinan Stadionilla keskiviikkona 23.8. kello 19.00 alkaen.

Lisää uutisia