AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 22.8.2023

"Ei ole mitään hätää" - KTP-luotsi Leppälahti jäi kaipaamaan vain tulosta

"Ei ole mitään hätää" - KTP-luotsi Leppälahti jäi kaipaamaan vain tulosta

Onnikaan ei ollut maanantaina KTP:n puolella. (Kuva: Mikko Mäkelä)

Kotkassa nähtiin maanantai-iltana melkoista draamaa KTP:n ja FC Hakan taistellessa tärkeistä pisteistä.

Kauden ennätysyleisö (3332 katsojaa) joutui lopulta poistumaan karvas maku suussaan Arto Tolsa -areenalta, kun Veikkausliigan putoamistaistelun kannalta äärimmäisen tärkeä KTP:n ja Hakan välinen ottelu oli päättynyt dramaattisten vaiheiden jälkeen lukemiin 1-2 (0-1).

- Tuolla pelin kuvalla seitsemän, kahdeksan tai yhdeksän kertaa kymmenestä olisimme voittaneet.

- Tällä kertaa oli sitten se kaksi kertaa, kun ei voiteta, KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti harmitteli taiston päätyttyä.

KTP pääsi pelaamaan viimeisen puolituntisen miesylivoimalla ja jauhoikin väkisin tasoituksen. Haka pääsi kuitenkin Atte Sihvosen unelmalaukauksella uudestaan johtoon ja piti siitä kiinni onnenkin avustamana.

Vielä lisäajan viidennellä minuutilla melkoinen episodi Haka-maalilla. Willian Pozon kulmapotku kiertyi Daan Klinkenbergille, jonka ohjauksen maalivahti Aatu Hakala torjui maaliviivalta suoraan Gabriel Sandbergille. Ruotsalaispelaaja suuntasi pallon kohti Haka-maalia, mutta suoraan maaliviivalla seisseeseen Klinkenbergiin.

- Olen tosi ylpeä kundeista, tämä oli hyvää jatkoa SJK-pelille. Jos me tuolla tavalla pelataan loppukaudesta, niin me olemme tosi vahvoilla putoamistaistelussa. Ei ole mitään hätää, Leppälahti jutteli.

KTP pelaa seuraavan kerran ensi perjantaina Vaasassa hurjavireisen VPS:n kotikentällä.

- Nyt mennään eteen päin, palaudutaan ja sitten mennään Vepsua vastaan luottavaisin mielin, KTP-luotsi päätti.

Lisää uutisia