AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2023

Marko Rajamäki: "KuPS on tällä hetkellä Veikkausliigan kuumin joukkue"

Marko Rajamäki: "KuPS on tällä hetkellä Veikkausliigan kuumin joukkue"

"Honsu" on luotsannut KuPS:n mestaruustaistoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruutu+:n asiantuntija Marko Rajamäki näkee sunnuntain Ruutu+:n studio-ottelun tyystin erilaisessa tilanteessa olevien joukkueiden kohtaamisena.

KuPS ja SJK ovat molemmat kärkikamppailussa, mutta kuntopuntarissa suunta on eri.

- Syitä KuPS:n menestykseen on monta. Sen puolustuspeli on tällä hetkellä Veikkausliigan parasta ja Jani Honkavaaran aikakaudella se on käsittääkseni päästänyt vähiten maaleja per ottelu. Täytyy muistaa, että monesti mestaruus voitetaan puolustamalla, ja siksi nostankin KuPS:n tällä hetkellä mestarisuosikiksi, "Rapa" listaa.

Rajamäki muistuttaa, että myös onnistumisella siirtoikkunassa on oma merkityksensä.

- KuPS hankki hyviksi tiedettyjä vahvistuksia, eikä lähtenyt ottamaan turhia riskejä, tämä strategia näyttää nyt kantavan.

SJK ui tällä hetkellä syvällä, mutta Rajamäki ei pidä tilannetta vielä toivottomana.

- Jokaiselle joukkueelle tulee kauden aikana huonoja jaksoja, nyt on SJK:n vuoro. Sen on pakko saada laskeva trendi nopeasti poikki. Piste-ero ei joukkueiden välillä suuri ole, mutta käyrät näyttävät vahvasti eri suuntiin. Sanoisin, että suuremmat paineet tässä SJK:lla on kuin kuopiolaisilla, Marko Rajamäki arvioi.

Marko Rajamäen asiantuntijakumppanina toimii Mika Hilander. Tero Karhu isännöi studiota ja Kim Kallström selostaa ottelun. KuPS-SJK sunnuntaina 20.8. klo 15.15 alkaen. Itse ottelu alkaa kello 16.00.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia