AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2023

"Edessä on taas uusi päivä" - VPS ei mieti edellisiä voittojaan FC Lahti -ottelun alla

"Edessä on taas uusi päivä" - VPS ei mieti edellisiä voittojaan FC Lahti -ottelun alla

Jussi Nuorela ei usko luonnonnurmen tuottavan vaikeuksia. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS palaa jälleen toiminnan pariin, kun joukkue matkustaa perjantaina FC Lahden vieraaksi Lahden Stadionille.

Vepsu pyrkii jatkamaan ottelun myötä ilmiömäistä voittoputkeaan, kun taas Lahti hakee pääsyä sarjan kahdeksan parhaan joukkoon.

VPS ja kannattajakunta etenee kohti Lahti-ottelua derbyvoiton jälkeisessä hurmostilassa. Trillerimäisen SJK-ottelun ratkaisu nähtiin vasta pelin loppuhetkillä, kun Harry Sawyer iski etutolpalta puskullaan 3–2 loppulukemat Roni Huddin upeasta hyökkäyskulmasta. Voitolla Vepsun voittoputki venyi jo seitsemän ottelun mittaiseksi.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela pyrkii kuitenkin unohtamaan taakse jääneen derbyn.

- Siitä on jo sen verran aikaa, että olemme koittaneet unohtaa ottelun ja keskittyä perjantain koitokseen. Uusi matsi tulossa. Totta kai pelistä jäänyt hyvä fiilis on otettava mukaamme. Etenemme kuitenkin matsi kerrallaan ja edessä on taas uusi päivä.

Perjantain Lahden Stadionilla Vepsua odottaa luonnonnurmi. VPS astui luonnonnurmelle viimeksi Ilves-pelissä, joten nurmikenttä on joukkueella vielä tuoreessa muistissa. Nuorelan mukaan luonnonnurmi on sopinut VPS:n pelitavalle varsin hyvin.

- Viikon treenimme ovat sujuneet luonnonnurmella ihan hyvin. Luonnonnurmi on sopinut peliimme ihan hyvin ja ennen SJK-matsia pelasimme Ilvestä vastaan nurmikentällä, joten siitä on myös kokemusta muutaman viikon takaa. Olemme pelanneet lähes joka toisen pelin luonnonnurmella, mikä ei tietenkään ole kannaltamme ideaali.

- Viikko on kuitenkin mennyt ihan kivasti, ja uskomme olevamme varsin valmiita, Nuorela toteaa.

FC Lahti - VPS Lahden stadionilla perjantaina 18.8. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia