AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 17.8.2023

"Paluu Veikkausliigaan on tuntunut hyvältä" - Inter ja Timo Stavitski jatkosopimukseen

"Paluu Veikkausliigaan on tuntunut hyvältä" - Inter ja Timo Stavitski jatkosopimukseen

Timo Stavitski on viihtynyt Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on tehnyt jatkosopimuksen 24-vuotiaan hyökkääjän Timo Stavitskin kanssa. Sopimus kattaa kauden 2024 ja sen lisäksi sopimukseen sisältyy seuran optio kaudesta 2025.

Timo Stavitski siirtyi Interiin kaudelle 2023 ja on pelannut kuluneen kauden aikana Veikkausliigassa yhteensä 735 minuuttia tehden kaksi hyväksyttyä maalia. Tämän lisäksi peliaikaa on kertynyt Liigacupissa 328 minuuttia sekä Suomen Cupissa 81 minuuttia. Stavitski onnistui sekä Liigacupissa että Suomen Cupissa kertaalleen maalinteossa.

Päävalmentaja Jarkko Wiss on tyytyväinen Stavitskin jatkosopimukseen.

- On hienoa, että ollaan saatu Timo mukaan ja nyt täyteen lentoon. Timo on parhaimmillaan liigan parhaita haastajia ja juoksuvoimaisimpia pelaajia ja olen tosi iloinen siitä, että hän jatkaa meillä. Se, että hän on pysynyt ehjänä on myös hatunnoston paikka meidän medical staffille, joka on tehnyt kovasti töitä Timon kanssa koko ajan.

- On hienoa, että Timo on nyt pystynyt pelaamaan täysiä 90-minuuttisia, mitä ei ole moneen vuoteen tapahtunut, niin näyttää tosi lupaavalta, "Jallu" kertoo.

Stavitski teki tällä kaudella paluun Veikkausliigakentille usean ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen. Edellisen kerran hyökkääjä nähtiin Veikkausliigassa kaudella 2017 Rovaniemen Palloseuran paidassa.

- Paluu Veikkausliigaan on tuntunut hyvältä. Olen viihtynyt täällä, ja on ollut hyviä matseja ja ottelutapahtumia, olen kyllä tykännyt. Olen viihtynyt Turussa tosi hyvin ja Inter on myös organisaationa tosi hyvä paikka. Olen iloinen, että jatkan täällä, Stavitski avaa tuntemuksiaan.

Stavitski on pelannut edellisissä kahdessa Veikkausliigan ottelussa ensimmäiset täydet ysikymppiset kolmeen vuoteen. Loppukauden tavoitteena huippunopealla hyökkääjällä on takoa vielä tehoja ja auttaa joukkuetta saavuttamaan paikka ylemmässä jatkosarjassa.

- Tavoitteena on nyt jatkaa tästä, mihin olen jäänyt ja saada lisää pelejä alle ja päästä pelaamaan säännöllisesti. Tavoitteena myös saada vielä enemmän tehoja irti ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Uskon, että kentällä tullaan vielä loppukaudella näkemään sellaisia tehoja, joita ei ole vielä nähty ja jotka tulevat auttamaan joukkuetta, Timo lupailee.

Lisää uutisia