AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 16.8.2023

​HJK:n Lucas Lingman luottavaisena: "Pystymme haavoittamaan Qarabağia"

​HJK:n Lucas Lingman luottavaisena: "Pystymme haavoittamaan Qarabağia"

"Luce" uskoo maalipaikkoja aukeavan torstaina. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:lla on edessä torstaina erittäin tärkeä ottelu, kun joukkue lähtee kääntämään 1-2-tappioasemaa voitokseen Eurooppa-liigan karsinnassa azerbaidzhanilaista Qarabağia vastaan.

HJK taisteli hyvin vierasottelussa helteisissä oloissa ja on nyt valmis iskemään kotiareenallaan.

- Sää siellä oli aika rankka, aika erilainen kuin mihin on tottunut. Ihan kiva että saatiin nyt kuusi päivää aikaa valmistautua tähän kotiotteluun, aika rankkaa ja paljon pelejä on ollut muuten, HJK:n keskikenttämies Lucas Lingman kertoi torstain ottelun ennakkolehdistötilaisuudessa.

Vastustajaan on nyt viime viikon ottelun kautta tarkempi tuntuma ja Lingman on luottavainen sen suhteen, että HJK pystyy torstaina kääntämään otteluparin edukseen.

- Qarabağ on vähän samanlainen joukkue kuin Neftchi, jonka kohtasimme vuonna 2021 - taitavia pelaajia ja hyvä joukkue, mutta ei ehkä ihan parhaiten organisoitu.

- Viime viikolla meillä oli hyviä aihioita ja hyviä paikkojakin vielä ottelun lopussa. Uskon että pystymme omalla organisoidulla pelillä haavoittamaan heitä. Pitää olla vain tarkkana puolustuksessa ja iskeä sitten, kun vastustajan puolustus on haavoitettavissa, "Luce" suunnittelee.

Mikäli HJK vie otteluparissa voiton, se varmistaa paikan vähintään Konferenssiliigaan lohkovaiheessa. Tappiollakin europelit jatkuvat vielä Konferenssiliigan playoff-kierroksella.

HJK- Qarabağ Bolt Areenalla torstaina 17.8. kello 19.00. Pääsyliput otteluun täältä.

Lisää uutisia