AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 14.8.2023

KTP:n Aleksi Tarvonen loppukaudeksi JJK-paitaan - "Ensi kaudella entistä vahvempana takaisin"

KTP:n Aleksi Tarvonen loppukaudeksi JJK-paitaan - "Ensi kaudella entistä vahvempana takaisin"

"Tare" pelaa loppukauden Ykkösessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Huhtikuussa ikävästi loukkaantunut ja pari kuukautta sivussa ollut KTP:n kasvatti Aleksi Tarvonen, 29, pelaa loppukauden lainasopimuksella jyväskyläläisessä JJK:ssa.

Lainasiirto eteni pikavauhdilla viime viikolla.

- En ole vielä tarkemmin kenenkään kanssa jutellut Jyväskylään menemisestä. Kaikki kävi niin nopeasti, mutta koko ensi viikko on siellä tarkoitus treenata, Tarvonen kertoi viikonloppuna.

Ykkösen sarjataulukon viimeisenä lojuva JJK ottaa mielihyvin Tarvosen riveihinsä, sillä kettulauma joutui entistäkin suurempaan ahdinkoon, kun joukkueen parhaan maalintekijän Robin Saastamoisen kausi päättyi polvileikkaukseen.

- JJK halusi minut sinne tosi paljon. Nyt on iso rooli tarjolla, hyökkääjä juttelee.

KTP:n kannalta laina Ykköseen oli myös tässä kohdin perusteltu.

- Juttelimme Jussin (KTP:n päävalmentaja Leppälahti) kanssa, että Tarelle on parempi saada enemmän peliaikaa JJK:ssa, kun hänen kautensa on ollut näin rikkonainen.

- Hänellä on ensi kaudeksi sopimus meidän kanssamme, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko sanoo.

Tarvosen kausihan katkesi tylyllä tavalla huhtikuun lopussa, kun hän kolhi päänsä Suomen cupin ottelussa Joensuussa.

- Keskitystilanteessa kolautin pääni vastustajan puolustajan takaraivoon. Sen seurauksena kasvoihin tuli useita murtumia, jotka jouduttiin operoimaan, ja kasvojen luita korjattiin, kovan onnen taistelija muistelee.

"Tare" palasi kentille kahden kuukauden tauon jälkeen FC Lahti- kotivoitto-ottelussa minuutiksi, mutta peliaika on jäänyt senkin jälkeen viidessä ottelussa kahteen ja puoleen tuntiin.

- Sovimme seuran kanssa, että näin on molempien kannalta hyvä. Peliaika olisi jäänyt pienemmälle täällä. Otan tämän hienona haasteena, eikä hampaan koloon jää mitään. Tarkoituksena on taas tulla entistäkin vahvempana ensi kaudella takaisin.

Lisää uutisia