AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2023

"Tuli tosi mahtava fiilis" - Interin Timo Stavitski on pääsemässä parhaaseen iskuunsa

"Tuli tosi mahtava fiilis" - Interin Timo Stavitski on pääsemässä parhaaseen iskuunsa

Timo Stavitski on päässyt hyvään maalivireeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Pitkään loukkaantumisten kanssa kamppaillut FC Interin Timo Stavitski on pääsemässä jälleen parhaaseen vireeseensä.

Viime kierroksella KTP:n vieraana Stavitski kellotti moneen vuoteen ensimmäisen täyden ysikymppisensä.

– Kyllä siitä tuli tosi mahtava fiilis. Viime ysikymppisestä oli aikaa ja nyt sellainen tuli. Se tuo paljon voimaa tekemiseen, tuulennopea hyökkääjä myöntää.

Stavitski onnistui tuossa pelissä maalinteossa ja edellisessä pelissä IFK Mariehamnia vastaan hän teki komean soolomaalin ja alusti toisen. Tuntuu, että täksi kaudeksi Interiin siirtynyt pelimies alkaa päästä hyvään iskuun.

– Ne maalit ovat tuntuneet tosi vapauttavilta, varsinkin sen kauden toisen pelin jälkeen, kun maaliani ei silloin laskettu. Nyt sain kaksi maalia peleissä, joissa myös voitimme ja saimme tärkeät pisteet vieraissa. Se tuntuu aivan mahtavalta.

Interillä on toden totta hakusessa kolmas peräkkäinen vierasvoitto sunnuntaina FC Hongan vieraana. Tuon putken jatkumista ei lähdetä pidentämään millään taikatempuilla.

– Jatketaan samalla lailla. Meillä on hyvää tekemistä treeneissä ja kaikki antavat kaikkensa joka päivä. Siten tuollaisia hyviä tuloksia saa aikaiseksi, Stavitski pohtii.

FC Honka - FC Inter Tapiolan Urheilupuistossa sunnuntaina 13.8. kello 16.00. Ottelu on myös Ruudun studio-ottelu ja studio-osuus alkaa jo kello 15.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut
Lisää uutisia