AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 12.8.2023

"Jonkun toisen rooli vahvistuu nyt" - FC Lahden on paikattava Altin Zeqirin jättämä aukko

"Jonkun toisen rooli vahvistuu nyt" - FC Lahden on paikattava Altin Zeqirin jättämä aukko

Mikko Mannila hakee uusia vastuunkantajia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti kohtaa lauantaina vieraskentällä AC Oulun ja on matkassa ensi kertaa ilman Turkin pääsarjaan siirtynyttä Altin Zeqiriä.

Honka-ottelu jäi Zeiqirin viimeiseksi Lahdessa, ainakin toistaiseksi. Zeqirin siirto Turkin pääsarjassa tulevalla kaudella pelaavaan Caykur Rizesporiin julkaistiin torstaina.

- Mahtavaa, että Altin pääsi tosi isoon ja kilpailulliseen liigaan. Toivottavasti hän näyttää siellä kuinka hyvä pelaaja on ja jatkaa kehittymistään, FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila hehkuttaa.

Tällä kaudella neljä maalia ja neljä maalisyöttöä antanut Zeqiri on ollut valtavassa roolissa Lahden hyökkäyspelaamisessa. Mannila ei paina päätään pensaaseen menetettyään joukkueen syömähampaan, vaan näkee tämän mahdollisuutena jollekin toiselle nousta parrasvaloihin.

- Välillä tulee yllättäviä ja nopeita siirtoja, se on jalkapallossa normaalia. Jonkun toisen rooli vahvistuu nyt. Tämä on joukkuepeli ja hyvä kollektiivinen tekeminen ratkaisee. Ei muuta kuin eteenpäin.

AC Oulu - FC Lahti Raatin stadionilla lauantaina 12.8. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia