AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2023

SJK-luotsi Gómez antoi tunnustuksen vastustajalle: "VPS oli armottomampi kuin me"

SJK-luotsi Gómez antoi tunnustuksen vastustajalle: "VPS oli armottomampi kuin me"

Kuva: Apollo Photo

SJK:n nousu kahden maalin takaa tasoihin keskiviikon Pohjanmaan derbyssä ei lopulta riittänyt pisteeseenkään.

VPS ratkaisi ottelun iskemällä voittomaalin varsinaisen peliajan loppuminuuteilla. Näin pisteet jäivät Vaasaan maalein 3-2 ja SJK joutui pettyneenä lyhyellä kotimatkalle.

– Ottelu oli erittäin kova kamppailu ja hieno tapahtuma isolla katsojamäärällä. Olen pettynyt, ettemme pystyneet antamaan paikalle matkustaneille faneille sitä minkä he olisivat ansainneet. Meidän oli tarkoitus olla armottomia, mutta VPS oli armottomampi kuin me, kertasi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez ottelun jälkeen.

Gómez näki yhtenä ratkaisun avaimena lipsahdukset omassa päässä.

- Tämä oli ehkä puolustuksellisesti heikoin esityksemme – annoimme kaksi maalia kulmista, joista emme ole antaneet maaleja 18 kuukauteen. Olen kuitenkin tyytyväinen joukkueemme taisteluun. Koetimme kaikkemme ja kokeilimme asioita ja teimme muutoksia päästäksemme peliin mukaan. Saimmekin kurottua pelin tasoihin, mutta kuten sanoin, he olivat armottomampia ja ottivat lopulta kolme pistettä,

– Pelit tulevat nyt nopealla tahdilla. Pelaamme seuraavaksi kannattajien kanssa kotipesässämme, ja pyrimme palaamaan voittojen tielle – tässä vaiheessa kautta meidän täytyy tehdä niin, sanoi Gómez.

Lisää uutisia