AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2023

"Tulee mahtava tunnelma" - Pohjanmaan derbyssä keskiviikkona poikkeuksellisen isot panokset

"Tulee mahtava tunnelma" - Pohjanmaan derbyssä keskiviikkona poikkeuksellisen isot panokset

Joaquin Gómez odottaa tiukkaa kamppailua. (Kuva: Juha Tamminen)

Katseet kääntyvät keskiviikkoiltana Vaasaan ja Pohjanmaan derbyyn, jossa panokset ovat poikkeuksellisen suuret.

SJK tähyää nousuun sarjataulukon kärkeen ja isäntäjoukkue VPS puolestaan haluaa jatkaa huimaa kuuden ottelun voittoputkeaan. VPS.n ja SJK:n kohtaamisissa jännitettä riittää aina jo lähtökohtaisestikin.

– Nämä derbyt VPS:aa vastaan on tietenkin aina vaikeita otteluita, johtuen kovasta intensiteetistä, he puolustavat aina hyvin ja haluavat pelata kovaa mies miestä vastaan. Ja nyt he ovat vielä alkaneet saamaan tuloksia, joita he eivät oikein saaneet kauden alkupuolella, mutta olisivat niitä jo silloin ansainneet, pohtii SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Gómez odottaa keskiviikkoillasta hienoa tapahtumaa kaiken kaikkiaan.

– Tämä tulee olemaan jännittävä ottelu, jossa tulee olemaan mahtava tunnelma, koska stadionilla on taas paljon yleisöä.

- Mutta olemme hyvin valmistautuneita tähän otteluun, ja olemme huippukunnossa, joten menemme sinne sillä ajatuksella, että otamme mukaamme kolme pistettä. Se auttaa meitä pitämään hyvä asetelmat taulukossa, ja jatkamaan paineen lyömistä muille kärkijoukkueille, sekä sitten katsomaan missä kauden jälkeen olemme, Gómez naulaa.

VPS - SJK Lemonsoft Stadionilla keskiviikkona 9.8. kello 19.00. Ottelu on myös ruudun studio-ottelu ja lähetys alkaa studio-osuudella jo kello 18.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia