AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2023

​Mehmet Hetemaj: "Kuinka VPS pärjää ilman Pitkästä ja Pikkaraista?"

​Mehmet Hetemaj: "Kuinka VPS pärjää ilman Pitkästä ja Pikkaraista?"

"Mehu" odottaa täyttä tupaa Vaasaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Pohjanmaan derby esittää pääroolia keskiviikon Ruutu+:n studio-ottelussa, kun VPS ja SJK kohtaavat Lemonsoft Stadionilla.

Ruutu+:n asiatuntija Mehmet Hetemaj hehkuttaa tulevaa paikallistaistoa herkullisimmaksi pitkään aikaan.

- Tällä kertaa on odotettavissa todella hyvätasoinen derby. Molemmat joukkueet ovat kovassa iskussa, näin tasaisista lähtökohdista ei tähän otteluun ole lähdetty vuosikausiin, "Mehu" innostuu.

VPS liitää hurjassa kuuden ottelun voittoputkessa ja voitolla SJK nousisi takaisin sarjan kärkeen. Panoksia piisaa siis yllin kyllin.

- Uskoisin, että aika lähelle mennään täyttä tupaa keskiviikkona, jos vaan tämä kuuluisa "myrsky" ei tule sotkemaan suunnitelmia, Hetemaj nauraa.

Asiantuntija pahoittelee, että VPS joutuu lähtemään otteluun varsinkin puolustuslinjan suhteen pahasti varamiehisenä.

- Olisi ollut kiva nähdä molemmat jengit parhailla kokoonpanoillaan, mutta Mikko Pitkäsen ja Juhani Pikkaraisen puuttuminen varoistustilien täyttymisen vuoksi luo kyllä varjoja vaasalaisten ylle. Kuinka VPS tulee paikkaamaan herrojen jättämän aukon on kyllä ottelun avainasia, sillä SJK:n peli perustuu aika pitkälle hyviin keskityksiin ja kaaoksen luomiseen boksin sisällä. Kuinka VPS klaaraa tämän, siinä riittää pohdittavaa, Mehmet Hetemaj päättää.

Pohjanmaan derby VPS-SJK aloitetaan studio-osuudella jo klo 18.15. Studioisäntänä toimii Tero Karhu, asiantuntijoina Pekka Lagerblom ja Mehmet Hetemaj. Ottelun selostaa Velja Engström. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia