AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 8.8.2023

​Selostaja Velja Engström: "VPS haluaa maksaa kalavelat"

​Selostaja Velja Engström: "VPS haluaa maksaa kalavelat"

Vepsun juniorikatsomollakin on jännitettävää riittämiin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n ja SJK:n kohtaamisista on muodostunut viime vuosina yksi Veikkausliigan kiinnostavimmista otteluista.

Keskiviikkona Pohjanmaan derbyn selostava Velja Engström uskoo, että isännät haluavat hyvityksen edellisen paikallispelin tappiosta.

- VPS hävisi aika ilkeästi ihan loppuhetkillä edellisen derbyn, hampaankolossa on siis varmasti runsaasti tavaraa, Engström ennakoi.

Pelikiellot sävyttävät ottelua, ja varsinkin VPS:n keskuspuolustus lähtee otteluun totutusta poikkeavalla miehityksellä.

- Ei VPS tällä hetkellä pelillisesti häviä SJK:lle, vaikka topparit puuttuvatkin. VPS on osoittanut viime aikoina, että maaleja se kyllä osaa tehdä. Molemmilla joukkueilla on peli mallillaan, mutta nostan silti SJK:n pieneksi ennakkosuosikiksi poissaolojen vuoksi.

Engström odottaa keskiviikolta todellista kansanjuhlaa.

- Varmasti paljon porukkaa paikalla, tästä kohtaamisesta on kasvanut erittäin mielenkiintoinen asetelma viime vuosien kanssa, kova matsi luvassa, Velja Engström tiivistää.

Studiolähetys alkaa keskiviikkona kello 18.15 ja itse ottelu kello 19.00. Studion isäntänä toimii Tero Karhu ja asiantuntijoina Pekka Lagerblom ja Mehmet Hetemaj. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia