AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 7.8.2023

"Olimme tosi hyviä tänään" - KTP-voitto kirvoitti kehut Inter-luotsi Jarkko Wissiltä

"Olimme tosi hyviä tänään" - KTP-voitto kirvoitti kehut Inter-luotsi Jarkko Wissiltä

Inter juhli maanantaina Arto Tolsa Areenalla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin ja KTP:n välinen liigataisto päättyi maanantaina Arto Tolsa Areenalla turkulaisjuhliin. Punaisissa pelannut Inter päihitti kotkalaiset maalein 1-4.

Ottelun avausmaalin iski KTP, kun Willian Pozo-Venta onnistui viimeistelemään maalin lähietäisyydeltä pelin 13. minuutilla. Inter ei harmitellut kauaa takaiskua, vaan vastasi siihen iskemällä kolme maalia vartin sisään aika välillä 25-40 peliminuuttia. Toisella jaksolla Inter iski vielä kerran ja sinetöi voittonsa.

Joukkue sai päivän suorituksestaan päävalmentaja Jarkko Wissiltä ansaitut kehut.

– Olimme pelin päällä ja hyvällä jalalla heti alusta saakka. Pidimme heti aloituspotkusta palloa minuutin ja teimme melkein maalin. Olimme tosi vaarallisia heti alusta saakka. Sen jälkeen KTP pääsi muutamalla pidemmällä potkulla ja puolenvaihdolla meidän boksiin. Heti ekan kerran kun he pääsivät boksiin, niin verkko heilahti. Siinä kohtaa ajattelin, että mitenköhän tässä nyt käy. Pojilla ei pää notkahtanut millään tavalla, vaan jatkoimme samalla tavalla ja olimme vaarallisia koko ajan.

– Toisen jakson alku oli loistava ja peli tavallaan ratkesi siihen. Oli vain huolehdittava balanssista ja riittävä miehitys alakerrassa eikä turhia riskejä. Selkeänumeroinen peli ja mielestäni olimme tosi hyviä tänään, "Jallu" kiitteli tyytyväisenä.

Inter nousi voitollaan sarjataulukossa viidenneksi, kun se ohitti FC Hongan ja Vaasan Palloseuran. Tuore hankinta David Agbo teki tänään myös debyyttinsä keskikentällä vaihtopenkin kautta.

Lisää uutisia