AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 7.8.2023

KTP on valmis jännitysnäytelmään - "Pelaajat ovat olleet tosi motivoituneita"

KTP on valmis jännitysnäytelmään - "Pelaajat ovat olleet tosi motivoituneita"

David Ramadingayen mukaan Inter on tosi vaikea joukkue voitettavaksi. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP ja FC Inter iskevät maanantaina yhteen Kotkan Arto Tolsa Areenalla.

Interillä on vielä kuusi ottelua pelaamatta liigan runkosarjaa, ja se on yhden pelin enemmän pelannutta kotijoukkuetta viisi pistettä edellä, joten pääsy kuuden parhaan joukkueen joukkoon ylempään loppusarjaan eli Mestaruussarjaan on tällä hetkellä todennäköisempää turkulaisseuralla kuin KTP:llä.

KTP on kuusi pinnaa kuudentena olevaa FC Honkaa perässä, mutta Interillä on matkaa kuuden joukkoon yksi vaivainen piste.

- Inter on suoraviivainen joukkue, jolla on tosi paljon taitavia yksilöitä kuten Petteri Forsell ja Tommi Jyry. Joukkueesta löytyy nopeita hyökkäyspään yksilöitä ja se on tosi vaikea joukkue voitettavaksi, KTP:n David Ramadingaye toteaa seuransa verkkosivuilla.

KTP lähtee maanantaiseen taistoon tappio niskassaan, kun se taipui Kuopiossa 0-2.

- Se oli vaikea peli. KuPS on tosi hyvä joukkue, mutta sitä peliä emme ole muistelleet enää moneen päivään, Ramadingaye sanoo.

Ramadingayen mukaan tällä viikolla treeneissä on nähty todella sisuuntunut joukkue.

- Ollaan menty kovaa ja keskitytty sekä Interin peliin että samalla myös omaan pelaamiseemme. Olemme kiinnittäneet huomiota pieniin yksityiskohtiin. Pelaajat ovat olleet tosi motivoituneita ja haluamme tietenkin kotona voittaa, KTP-kapteeni miettii.

- Tätä peliä on innolla odotettu, kun pääsemme taas kotiyleisömme eteen. Tarkoituksena on näyttää, että täältä lähtee, ja Interillä tulee olemaan vaikeaa, Ramadingaye alleviivaa.

KTP - FC Inter Arto Tolsa Areenalla maanantaina 7.8. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia