AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 6.8.2023

Interin Tamminen: "Olen kyllä miettinyt tuuletuksia valmiiksi"

Interin Tamminen: "Olen kyllä miettinyt tuuletuksia valmiiksi"

Matias Tamminen odottaa KTP:n kohtaamista. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interillä on edessään kahden vierasottelun viikko. Joukkue kohtaa ensiksi maanantaina Kotkassa KTP:n ja viikon päätteeksi Espoossa FC Hongan.

Viikko on sinimustille iso, sillä taistelu yläloppusarjan paikasta käy kiivaana.

Kolme pistettä Kotkasta tekisi mukavasti lisäeroa vihreävalkoisiin, kun taas tappiolla Jussi Leppälahden ryhmä nousisi iskuetäisyydelle. Kesäkuun alun kierroksella Inter päihitti kotkalaiset Veritas Stadionilla maalein 2-1.

Interin Matias Tamminen on pelannut viime kauden tavoin useammalla pelipaikalla pitkin sesonkia. Tutuksi ovat tulleet kärkimiehen lisäksi oikean laitahyökkääjän ja wingbackin pelipaikat. Koneistosta ei ole vielä tähän mennessä saatu kaivettua koko potentiaalia esiin.

– Kausi on ollut vähän vaikea henkilökohtaisella tasolla. Tehoja ei ole tullut toivottua määrää ja peliminuutit ovat olleet vaihtelevia. Pelipaikan vaihtelulla ei ole ollut mulle väliä ja pyrin tekemään parhaani jokaisessa roolissa. Silti positiivisin mielin loppukautta kohti ja nälkää on paljon, Tamminen toteaa Interin sivuilla.

Ketsuppipullon aukeaminen saattaa olla jo oven takana. Ainakin Maarianhaminassa Tammisen esitys oli toiveikas ja energinen. Mikäli verkot pöllyää Kotkassa, niin jotain tapahtuu.

– Olen kyllä miettinyt tuuletuksia valmiiksi jo maanantaille, nyt pitää enää hoitaa pallo maaliin, "Tami" huomauttaa.

KTP - FC Inter Arto Tolsa Areenalla maanantaina 7.8. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia