AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 4.8.2023

​Mehmet Hetemaj: "Haka on hienoinen suosikki perjantaina"

​Mehmet Hetemaj: "Haka on hienoinen suosikki perjantaina"

"Mehu" näkee Hakan pelissä merkkejä paremmasta. (Kuva: Juha Tamminen)

Asiantuntijana perjantain Ruutu+:n studio-ottelussa toimiva Mehmet Hetemaj odottaa vesi kielellä Pirkanmaan paikallista Ilveksen ja Hakan välillä.

- Toivon, että nyt nähdään kaikkea sellaista, mitä joukkueiden otteissa ei ole juuri tällä kaudella nähty. Molemmat päävalmentajat ovat myöntäneet, että peli ei ole sitä, mitä on toivottu. Hakan puolustus on päästänyt aivan liikaa maaleja, Ilveksellä homma on vuotanut molemmissa päissä. Ja kumpikaan ei oikein osaa voittaa otteluita, Hetemaj pohtii.

Asiantuntija nostaa Hakan ennakkosuosikiksi perjantain derbyssä.

- "Martsin" (Kari Martonen), kädenjälki näkyi jo Lahti-pelissä, ja Haka on muutenkin parantanut hiljalleen otteitaan. Samalla pitää muistaa se, että Ilvekseltä on Felipe Aspegren sivussa tästä matsista, se on iso menetys joukkueelle.

Liikaa yksityiskohtiin ei kuitenkaan Hetemaj:n mielestä kannata tuijottaa.

- Paikallispelit ovat aina oma juttunsa. Kumpi pystyy pitämään päänsä viileänä, se yleensä myös voittaa, Mehmet Hetemaj päättää.

Studiolähetys Pirkanmaan derbystä alkaa Ruutu+:ssa klo 17.15. Velja Engström selostaa ottelun. Studioisäntänä on Tero Karhu ja toisena asiantuntijana Tuija Hyyrynen.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia