AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 3.8.2023

"Toivotaan että otteet tuovat kutsun myös U21-maajoukkueeseen" - KTP:n Lehtiranta odottaa hyvää loppukautta

"Toivotaan että otteet tuovat kutsun myös U21-maajoukkueeseen" - KTP:n Lehtiranta odottaa hyvää loppukautta

Juho Lehtiranta hakee yhä enemmän vastuuta KTP:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP:n kanssa jatkosopimuksen solmineen Juho Lehtirannan tavoitteet ovat korkealla ja tähtäin nyt ennen kaikkea loppukaudessa.

Kaudelle 2022 KTP:n riveihin siirtynyt loppukesällä 21 vuotta täyttävä Lehtiranta on tyytyväinen ratkaisustaan siirtyä KTP-paitaan.

- Joukkueessa olen viihtynyt todella hyvin ja meillä on tosi hyvä joukkuehenki. Pelipaikoista on tietysti kova kilpailu, mutta mielestäni se on hyvä asia, sillä täytyy aina antaa parhaansa ja näyttää, että kuuluu avauskokoonpanoon.

- Tämä on toinen vuoteni Kotkassa ja olen viihtynyt hyvin. On ollut myös hieno huomata, kuinka kotkalaisia kiinnostaa paljon, miten KTP pärjää, ja katsomoissa on ollut hyvin yleisöä paikalla.

Mitkä ovat tavoitteesi loppukauden osalta?

- Omat tavoitteeni ovat tietenkin päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja kehittyä pelaajana. Toivottavasti hyvät otteet toisivat kutsun myös U21-maajoukkueeseen.

Kommentoidessaan omia otteitaan ja joukkueen pelaamista tähän asti Lehtiranta näkee sekä hyvää että parannettavaa.

- Kauteni on ollut hieman kaksijakoinen, kun alkukaudella oli hieman vaikeuksia päästä pelaamaan, ja pari viikkoa meni peleistä ohi aivotärähdyksen takia. On vain pitänyt treenata hyvin ja luottaa omaan tekemiseen. Kun olen viime aikoina saanut enemmän peliaikaa, niin olen sen käyttänyt ihan hyvinkin ja sitä kauttahan myös sopimusta tarjottiin. Nyt yritän nauttia pelaamisesta ja kehittää sitä entisestään.

- Joukkueen kausi on mennyt ihan ok, mutta haluammehan me olla korkeammalla sarjassa ja yrittää koko ajan parantaa pelaamistamme. Jokainen peli on ollut hyvin tasainen ja varsinkin tänä vuonna jokaisella pisteellä on suuri merkitys.

Lisää uutisia