AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 30.7.2023

"Kaksi pettynyttä valmentajaa" - Tainio jäi kaipaamaan Hakalta parempaa

"Kaksi pettynyttä valmentajaa" - Tainio jäi kaipaamaan Hakalta parempaa

Hakan johto ei pitänyt loppuun saakka. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Haka kohtasi FC Lahden sunnuntaipäivän "Musariottelussa" Tehtaan kentällä.

Molemmille joukkueille täysi pistepotti olisi kelvannut tyvipään taistelussa, mutta tällä kertaa pisteet tasattiin maalein 1-1. Haka oli pitkään kiinni voitossa, mutta FC Lahti puristi väkisin tasoihin.

– Kuten näkyy, niin tässä on kaksi pettynyttä valmentajaa. Molemmat tarvitsevar pisteitä ja voittoja. Oli aika vaisu esitys meiltä kaikin puolin, varsinkin ekalla puoliajalla oltiin aika raskaalla jalalla liikkeellä, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kertasi ottelun mediatilaisuudessa.

Tainion mukaan Hakan pelissä on tällä hetkellä tietynlainen takalukko.

– Me ei nyt saada sitä treenien hyvää tekemistä siirrettyä peleihin. Kyllä minä sen ymmärrän, kun kauan ollut viimeisestä voitosta, niin se vaikuttaa. Mutta jos me ei uskalleta pelata tätä jalkapalloa parhaimmillaan, niin se voittaminen on vaikeaa.

– Päästiin tänään paremmin murtautumaan laidoista vastustajan boksiin, mutta se viimeinen syöttö tai viimeinen tahtotila puuttui meiltä.

Asenteesta pelaaminen ei Tainion mukaan ole kiinni.

– Uhrautuvasti mentiin pallon eteen, mutta niin se vain silti löysi tiensä jälleen meidän maaliin. Voittoa ehdottomasti haluttiin, mutta sitä ei saatu.

Lisää uutisia