AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 29.7.2023

"Hieno tapahtuma joka tapauksessa" - SJK-luotsi Joaquin Gómez pettyi johtoaseman karkaamiseen

"Hieno tapahtuma joka tapauksessa" - SJK-luotsi Joaquin Gómez pettyi johtoaseman karkaamiseen

SJK taipui johtoasemasta HJK:lle. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

SJK näytti lauantaina pitkään olevan matkalla voittoon HJK:sta kärkikamppailussa, mutta toisin lopulta kävi.

Yli 5000 katsojan edessä pelattu ottelu eteni avausjaksolla koko lailla täysin SJK:n komennossa.

– Meillä on selkeä peli-identiteetti, ja se tuli avausjaksolla esiin. Yksi kivijaloistamme on myös se, ettemme anna vastustajalle armoa. Ensimmäisen puoliajan esitys oli yksi parhaistamme tällä kaudella, iloitsi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

SJK johti tauolla 1-0 ja tuli vahvasti myös toiselle jaksolle, mutta sen jälkeen HJK käytti hyväkseen käytännössä ottelun kaksi ensimmäistä maalipaikkaansa ja käänsi numerot edukseen. HJK piti myös johdostaan kiinni loppuun saakka huolimatta siitä, että joutui pelaamaan viimeisen vajaan 20-minuuttisen vajaalla.

– Tuollaisesta takaiskusta on vaikeaa päästä yli, mutta tulimme peliin mukaan. Me opimme läksymme. Tällä kertaa meitä rangaistiin rajusti, mutta tämä oli hyvä oppitunti. Olen kuitenkin erittäin ylpeä tästä joukkueesta, pelaajista ja valmennuksesta. Pelasimme ylpeydellä, vaikka vastassa oli maan suurin seura, joka maksaa pelaajilleen tuplaten enemmän kuin me, Gómez muistutti.

– Olisimme voineet ja halunneet voittaa, mutta tämä oli joka tapauksessa hieno tapahtuma. Yleisö oli tänään mahtava!

Lisää uutisia