AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 28.7.2023

"Luonnonnurmi ei ole meille ongelma" - VPS valmiina Ilveksen kohtaamiseen

"Luonnonnurmi ei ole meille ongelma" - VPS valmiina Ilveksen kohtaamiseen

Jussi Nuorela näkee luonnonnurmen sopivan Vepsulle hyvin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS matkaa perjantaina kohti Tamperetta ja Ilveksen kohtaamista alla viiden ottelun voittoputki.

Vaikka kyseessä on vaasalaisille jälleen yhden pelin viikko, sunnuntain Haka-ottelu vaatii myös veronsa, jonka seurauksena viikon ensimmäiset arkipäivät ovat menneet joukkueelta palauttavan ohjelman merkeissä.

Kuluneen viikon VPS on viettänyt luonnonnurmella valmistautuessaan Ratinan Stadionin perinteiseen nurmikenttään, ja päävalmentaja Jussi Nuorela kertookin Vepsun pelitavan sopivan luonnonnurmelle hyvin.

- Pelasimme sunnuntaina ja nyt pelaamme jo perjantaina, joten vähän lyhyempi viikko kyseessä, eikä ns. kokonaista treeniviikkoa tällä kertaa ole mahdollista pitää. Ensimmäiset päivät menivät palautuessa sunnuntain pelistä ja keskiviikon treenit olivat meille vihdoin kunnon treenipäivä.

- Luonnonnurmi ei ole meille ongelma, sillä olemme sopeutuneet hyvin niihin olosuhteisiin. Olemme läpikäyneet Ilvestä ja valmistautuneet sen mukaan, joten etenemme kohti matsia hyvin mielin, Nuorela kertoo.

Vastaan asettuva Ilves on ollut voitollinen viimeksi toukokuun puolella, kun se kukisti VPS:n Lemonsoft Stadionilla. Tamperelaisten vaikeaa jaksoa varjostaa maalinteko-ongelmat sekä harmilliset pistemenetykset tärkeistä otteluista. Viime ottelunsa Ilves pelasi lauantaina 22.7. taipuessaan HJK:lle vieraissa lukemin 1–0.

- Ilves on tällä hetkellä aika erilainen joukkue, mitä keväällä. Joukkueessa on muutamia ratkaisevia pelaajia pois kokoonpanosta, ja tietenkin Petteri Pennasen siirtyminen ulkomaille on muuttanut joukkueen pelityyliä, Nuorela arvioi.

Ilves - VPS Ratinan Stadionilla perjantaina 28.7. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia