AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 28.7.2023

"Hyvä itseluottamus kääntää pelit meille" - Nuorela näki VPS:n otteissa parantamisen varaakin

"Hyvä itseluottamus kääntää pelit meille" - Nuorela näki VPS:n otteissa parantamisen varaakin

VPS jatkaa voittoputkessa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS venytti voittoputkensa jo kuuteen otteluun kaatamalla perjantaina Ratinan Stadionilla Ilveksen maalein 2-0.

Vaasalaiset iskivät ottelun molemmat osumat jo ensimmäisen vartin aikana ja saivat näin tukevan otteen ottelusta. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela näki voitosta huolimatta paljon petrattavaa.

- Saimme ottelulle huippualun kahdella maalillamme. Koitimme kontrolloida peliämme alun jälkeen, ja pyrimme pitämään vastustajaa pois vaarallisilta alueilta. Ilves sai pian otetta pelistä, vaikka pystyimmekin puolustamaan Ilveksen pois vaarallisimmilta maalipaikoilta.

- Puolustamme omaa boksiamme tällä hetkellä loistavasti. Se on iso asia, ja jälleen yksi syy sille, miksi jälleen pelasimme nollapelin.

VPS pääsi toisella jaksolla vielä pelaamaan ylivoimalla, mutta tarvitsi kuitenkin maalivahti Teppo Marttiselta muutaman kovan luokan torjunnan säilyttääkseen johtonsa.

- Toisella jaksolla teimme pelin itsellemme liian vaikeaksi, etenkin kun emme kyenneet ns. tappamaan peliä ajoissa. Miehen ylivoimalla meidän olisi pitänyt tehdä kolmas maali, mutta loppupeli meni sen takia turhan vaikeaksi ja Ilveksellä olikin lopussa muutama vaarallinen maalipaikka. Teppo otti kuitenkin pari loistavaa koppia, joilla nolla pysyi, Nuorela kertoo.

Nuorela myöntää, ettei VPS pelannut huippupeliä, vaikka tällä kertaa se riittikin voittoon.

- Peli ei ollut erityisen hyvä meiltä, mutta olimme tarpeeksi tehokkaita. Pelasimme tällä kertaa tarpeeksi hyvin, eikä se väärin ollut, että voitimme ottelun. Meillä on hyvä itseluottamus päällä, ja pelit kääntyvät tällä hetkellä siitä syystä meille, Nuorela summaa.

Lisää uutisia