AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 24.7.2023

"Voitto ei tullut helpolla" - täysi pistepotti lämmitti VPS-luotsi Nuorelaa

"Voitto ei tullut helpolla" - täysi pistepotti lämmitti VPS-luotsi Nuorelaa

Vepsulla oli jälleen aihetta juhlaan sunnuntaina. (Kuva: Apollo Photo)

VPS venytti voittoputkensa jo viiteen otteluun kaadettuaan sunnuntai-iltana FC Hakan maalein 4-1.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli silminnähden tyytyväinen joukkueen voittoputken jatkumiseen.

- Tärkein, että voitimme, ja olemme todella tyytyväisiä siihen. Se ei kuitenkaan helpolla tullut. Tiesimme, että Hakalla on vaikea jakso meneillään ja todella raskas viikko takana, joten halusimme tietysti iskeä siihen kiinni. Onnistuimmekin siinä ihan hyvin.

- Pystyimme kontrolloimaan peliä aika hyvin, vaikka muutamia vastahyökkäyksiä puolustimme heikommin. Teimme kaksi maalia, ja kaikki näytti pirun hyvältä, mutta sitten teimme pelin itsellemme vaikeaksi Hakan kaventaessa lukemat ensimmäisen puoliajan loppuun, Nuorela tuumaa.

Haka sai myös omat paikkansa ottelussa, eikä Nuorelan mukaan ottelun voittaminen ollut itsestään selvää.

- Toisella jaksolla peli oli pitkään yhdestä maalista kiinni, milloin voi käytännössä käydä mitä tahansa. Lauri-Eemil Vetrillä oli tänään liigadebyytti maalissa, ja hän otti 2–1 -tilanteessa tärkeän kopin. Hän oli myös hienosti pelissä mukana, ja täytyy nostaa hattua nuorelle miehelle, että selviytyi hyvin maalissa.

- Hakalla oli 2–1 tilanteessa momentumia, ja peli ei ollut meidän puolestamme täysin kontrollissa, vaikka kolmas maali tietysti vapautti peliämme. Ei ollut vääryys, että voitimme, mutta jouduimme tekemään todella kovan työmäärän. Puolustimme loistavasti boksia tänään blokkaamalla laukauksia ja hoitamalla Hakan keskityksiä pois alueeltamme. Olemme olleet siinä vahvoja, ja oli äärimmäisen tärkeää, että teimme suuren työmäärän kentällä. Voitto ei tullut helpolla, Nuorela summaa.

Lisää uutisia