AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 23.7.2023

​Tero Karhu: "Haka kaipaa johtotähteä"

​Tero Karhu: "Haka kaipaa johtotähteä"

Kuva: Jussi Rämä

Ruutu+:n ottelustudiot tekevät pienen kesätauon jälkeen paluun sunnuntaina, kun VPS ja FC Haka kohtaavat Hietalahdessa.

Studiota isännöivä Tero Karhu näkee ottelun kahden henkisen ääripään kohtaamisena.

- Se, kuinka VPS on luottanut omaan tekemiseensä ja noussut taistelemaan pääsystä mestaruussarjaan, on ollut hienoa seurattavaa, Karhu innostuu.

- Vaikka alkukaudesta tappioita tulikin, niin kaikesta on kuitenkin paistanut läpi usko omaan systeemiin, rauhallisuus, eikä paniikkinappulaa ole painettu kertaakaan. Herääkin kysymys mihin VPS voikaan vielä tällä kaudella päästä? Itse uskon, että nousu jopa kuuden sakkiin on täysin mahdollinen, Karhu povaa.

Jos VPS on nousukiidossa, niin asiat eivät voisi juuri enemmän toisinpäin olla Valkeakoskella.

- Tekee aidosti vähän pahaa katsoa Hakan tilannetta, niin paljon kysymysmerkkejä joukkueen tila tällä hetkellä herättää.

- Hakalla on paljon kuormitusta, muutoksia valmennuksessa ja pitkä voitoton putki Veikkausliigassa. Haka kaipaa mielestäni kipeästi johtotähteä, sillä tasureilla ei pitkälle pötkitä. Ja toisella puolella painaa se, että pakkovoittojen maailma on erittäin kuluttava, Tero Karhu tietää.

VPS-FC Haka Ruutu+:ssa sunnuntaina 23.7. studion kera jo klo 17.45 alkaen. Ottelun selostaa Kim Kallström. Asiantuntijoina Marko Rajamäki ja Mika Hilander.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia