AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 23.7.2023

Tappio pettymys FC Lahdelle - "Ei ollut hyvä peli meiltä"

Tappio pettymys FC Lahdelle - "Ei ollut hyvä peli meiltä"

Teemu Penninkangas pettyi Kuhnurien esitykseen sunnuntaina. (Kuva: FC Lahti)

FC Lahti joutui pettymään sunnuntaisessa kotiottelussaan IFK Mariehamnin vietyä pisteet matkaansa lukemin 0-2.

FC Lahden puolustaja Teemu Penninkangas oli ottelun jälkeen pettynyt. Hänen mukaansa Lahti oli liki koko ottelun ajan askeleen jäljessä. Penninkangas manasi etenkin huonoa ensimmäistä jaksoa, mutta vaikka pelillinen ilme parani toiselle jaksolle, ei se puolustajaa lohduttanut.

– Ei ollut hyvä peli meiltä. Nämä pitäisi vain hoitaa, jotta saisimme eroa sarjataulukossa. Meillä ei ollut energiaa ja olimme koko ajan myöhässä ja askeleen perässä. Olimme veteliä. Toisella jaksolla pelillinen ilme parani hieman, mutta teimme liikaa virheitä, Penninkangas summasi.

Myös FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila oli pettynyt tappioon ja lopputulokseen. Hänen mukaansa joukkueen peruspelaaminen tökki. Luotsi harmitteli huonosti puolustettua tilannetta, joka johti vierailijoiden avausmaaliin ja vaikeutti Lahden pelaamista.

– Tiesimme etukäteen, että tämä tulee olemaan tiukka peli. Aloitimme ihan hyvin, mutta päästimme IFK:n peliin mukaan. Meidän perushommamme tökkivät ja menetimme palloja aivan liikaa ja helposti. Huonosti puolustettu tilanne johti maaliin ja jouduimme jahtaamaan tasoitusta.

- Toisella jaksolla meillä oli yksi hyvä vaihe, mutta muuten olimme aika vaatimattomia. Ei auta kuin jatkaa huomenna hommia. Tarvitsemme voittavia tekoja molemmissa bokseissa, Mannila kertoi.

Lisää uutisia