AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2023

Ashley Coffey hamuaa lisää maaleja - "Nautin nyt pelaamisesta Oulussa, enkä mieti muuta"

Ashley Coffey hamuaa lisää maaleja - "Nautin nyt pelaamisesta Oulussa, enkä mieti muuta"

Ashley Coffey hakee jo kauden kymmenettä osumaansa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu hakee paluuta voittokantaan lauantaina, kun vierailulle Raattiin saapuu KTP.

Laivastonsinisten hyvä putki katkesi edellisessä ottelussa VPS:aa vastaan ja nyt haussa on parempaa. Voittoihin tarvitaan maaleja ja siinä kohden oululaisten katseet kääntyvät jo yhdeksän maalia iskeneen Ashley Coffeyn suuntaan. Englantilaishyökkääjä pelaa vahvaa avauskautta joukkueen riveissä.

– Olen todella tyytyväinen siihen, miten kaikki on mennyt tähän asti. Joukkue on saanut minusta parhaan irti, Coffey sanoi Iltalehdelle.

– Haluan tehdä lisää maaleja, koska olen kärkipelaaja. Meidän pitää kehittyä myös joukkueena, olla tasaisempia, Coffey listaa loppukauden tavoitteita.

Coffey pelasi kaksi edellistä kautta Ruotsin Superettanissa AFC Eskilstunan riveissä. Veikkausliigan taso on yllättänyt miehen.

– Tämä on kova ja taktinen sarja. Tuntuu, että huonoja joukkueita ei ole. Mikä tahansa joukkue voi voittaa kenet tahansa.

Peli kulkee, mutta Coffey pitää jalat maassa, eikä rakentele pilvilinnoja tulevaisuuden suhteen.

– Olen jo melko vanha. Täytän 30 tänä vuonna. Minusta tuntuu, että pelaan hyvää futista, mutta ymmärrän, että huippuvuosia ei ole enää montaa edessä.

– Nautin nyt pelaamisesta Oulussa, enkä mieti muuta. Unelmani olisi pelata Aasiassa, mutta katsotaan, mitä kauden jälkeen tapahtuu.

AC Oulu - KTP Raatin Stadionilla lauantaina 22.7. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Iltalehti
Lisää uutisia