AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 17.7.2023

"Tosi kova vääntö" - pistekin maistui Inter-luotsi Jarkko Wissille

"Tosi kova vääntö" - pistekin maistui Inter-luotsi Jarkko Wissille

"Jallu" oli tyytyväinen tasonnostoon. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ja sarjataulukon kärkijoukkue KuPS pelasivat maanantain viihdyttävän ottelun, jonka päätteeksi pisteet jaettiin lukemin 1-1.

Interin päävalmentaja Jarkko Wiss näki selvän tasonnoston viime ottelusta.

– Ensimmäinen jakso oli vähän kärsivällisempi molemmilta joukkueilta, siinä vähän kyttäiltiin ja prässi ei ollut niin aktiivista kummallakaan. Pelin edetessä löydettiin ihan hyvin tiloja omalle pelinrakentelulle ja päästiinkin useisiin ihan hyviin keskityspaikkoihin, mutta pallo karkaili ikävä kyllä usein päätyrajan taakse.

Tauon jälkeen Veritaksella nähtiin Wissin mukaan kuitenkin vauhtia toisella tavalla.

– Toinen jakso oli selvästi vauhdikkaampi, tulimme myötätuulen myötä vähän isommalla pallolla ja saimme luotua painetta. Hyvän jakson jälkeen teimme maalin ja tiesimme sen jälkeen, että KuPS tulee varmasti nostamaan ylemmäs. Heillä on aika paljon kokoa ja laatua siellä ylhäällä, joten peli meni väkisin meidän päätyyn. Selvitimme pääsääntöisesti hyvin erikoistilanteet ja keskitykset, mikä oli meillä iso parannus viime peliin.

- Harmittavasti emme pystyneet positiivisia tilanteenvaihtoja hyödyntämään väärien valintojen myötä. Tilaa oli tosi paljon ja olisimme voineet jopa tappaa pelin. Jokainen piste on arvokas sarjassa. Tosi kova vääntö ja pelaajat laittoivat itsensä likoon kunnioitettavasti, Wiss kiitteli.

Lisää uutisia