AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 16.7.2023

"Olisimme voineet saada enemmänkin" - Mannila näki FC Lahdella olleen eväät voittoonkin SJK:sta

"Olisimme voineet saada enemmänkin" - Mannila näki FC Lahdella olleen eväät voittoonkin SJK:sta

FC Lahti ja SJK päätyivät pistejakoon. (Kuva: Lauri Ilola)

FC Lahti jatkoi lupaavia otteitaan ja pysäytti sunnuntaina Veikkausliigan sarjataulukon kärkeen nousseen SJK:n 1-1-tasapeliin.

Ottelun jälkeen pikakomennuksen avauskokoonpanoon saanut Daniel Koskipalo ei ollut täysin tyytyväinen joukkueen esitykseen. Hän luonnehti Lahden peliä hidastempoiseksi. Koskipalo kuitenkin näkee joukkueen otteiden parantumisen alkukauteen verrattuna.

– En tiedä voiko olla tyytyväinen tulokseen. Oliko se sitten keli, mutta ottelu oli hidastempoinen. Sain tietää vartti ennen peliä, että aloitan. Siinä ei kauheasti kerennyt ajattelemaan. Olemme menneet paljon eteenpäin, mutta meidän pitää olla yhä kovempia kaksinkamppailuissa, Koskipalo summasi uurastettuaan jälleen täyden ottelun.

FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila myönsi suoraan, että tasapeli ei tyydyttänyt häntä. Mannilan mukaan joukkueen pelisuunnitelma meni uusiksi ja aikaa uuden kehittelemiseen oli vain viisi minuuttia. Päävalmentaja ei kuitenkaan laittanut heikkoa alkua sen piikkiin.

– Olen vähän pettynyt tulokseen, sillä enemmänkin oli otettavissa. Meillä oli hankala alku otteluun, kun Pirttijoki putosi alkulämmittelyssä ja koko viikon käyty pelisuunnitelma piti laittaa viidessä minuutissa uusiksi. Olimme silti unessa ja vastustaja oli hyvä.

- Meidän maalimme oli sellainen, jota olemme vähän hakeneetkin. Koko peliä ajatellen olisimme voineet olla pallon kanssa parempia. Pelasimme nyt kolme peliä peräkkäin kärkijoukkueita vastaan ja saimme neljä pistettä. En ole ihan tyytyväinen siihen, vaan näen, että olisimme voineet saada enemmänkin, Mannila kertoi.

Lisää uutisia